SUNNUNTAI AAMUA....

Kyllä on hankalaa kiróittaa kun oikea etusormi om "lastoitettu"...Jo jonkin aikaa kärsinyt kipua siinä ja tohtori Rahunen teki johtopäätöksen että siinä on pakko olla murtuma ;-)

Eilen sitten tuli taas päivityskuvia Hua Hinin talosta. Ovat osan seinistä nyt rapanneet siistiksi ja alkaa totisesti enemmän ja enemmän muistuttaa asuntoa. Ei ole Thaimaan työmiehillä samanlaisia rakennustelineitä tai muita sujavarusteita kuten meillä Suomessa. Itse kyhättyjä telineitä ja kypärän virkaa toimittaa sellaiset kaisla lierihatut. Ja oma lukunsa on myös laatoitus! Siellä sitä laastia laitetaan sellainen kerros että huh, ja siihen sitten laatat sen kummemmin laastia tasoittamatta. Painellen sitten ne vaateriin (liekö niillä vatupassia...) ja hyvä tulee. Jälki kyllä on kaunista ja siistiä joten kai ne paikallaankin pysyy.

LAATTAOSTOKSILLA

Käytiin eilen valitsemassa millaisia laattoja kylpyhuoneisiin ja keittiön kaappien alle haluaisimme. Otimme kuvia ja niiden perusteella toivomme sitten että Eakkaratin pojat ymmärtävät edes hieman mikä värimaailma ja laattakoko. Heillä kun tuppaa tuo maku olemaan kansallisesti hieman värikkäämpää kuin meikäläisillä. Täytyy sanoa että sitten kun paikanpäällä joskus näkee että onko toiveemme muistettu ottaa huomioon ja jos niin on, on tämä nettirakentaminen helppoa.

mm.liesitaso ja uuni haluttiin sähköllä ei kaasulla ja lattiaväritys neutraali ja pimennysverhot vaaleat (ei viininpun). Myös pyydettiin ekeittiöön paikka tiskikoneelle ja siis pistoke myös ja sähkövaraus ajoportille jos siihen myöhemmin moottorin laittaisimme.  Kyllä on JEES -vastaksia sieltä tullut mutta sehän ei siellä välttämättä vielä merkitse mitään.