Kohta aletaan kaivamaan aamukampaa -ehkä...  Alkaa nimittäin olla jotakuinkin 2kk siihen kun meitin talo Hua Hinissä Thaimaassa pitäisi valmistua.

Se "ehkä" juontaa siitä että ei ole vielä tätä nykyistä onnelaa täällä Nurmijärvellä myyty ja se asettaa pieniä rajoituksia suunnittelulle.

Eli tarkoitus olisi että talo ja kaikki irtaimisto olisi myytynä pois ennen kuin lähdemme.

Koirien rokotukset, sirutukset, passit yms. on ollut tällähetkellä se suurin rutistus mitä on täällä Suomessa tähän saakka tehty.

Aikalailla löysin rantein (yllättäen) tässä ollaan olosuhteet huomioiden. Eli ei asuntoa myyty, ei viisumia, ei työlupa ei "mitään" muuta kun nettikuvaa talosta ja suuret unelmat.

Mutta niinkun mun poika Niko sanoi pienenä (2v) "äiti, yks nuttu (ei osannut j:tä) ..äiti on nainen, äiti on nohkee (ei myöskään r:ää) Niko on myös nohkee"

Että siitä se ajatu sitten lähti. Tänne kirjottelen sitten tarinaa enemmänkin viimeistään sitten lähempänä H-hetkeä ja ehkä myös täällä vielä ollessa. Tuo työ täällä vähän haittaa!

Risto äsken myi mönkijän juuri pois Lahtelaisille ja on taas yksi tavara vähemmän pihalla. Se että sitä tavaraa on sitten täällä vielä kiitettävästi, aiheuttaa omaa sydämentykytystänsä. Kohta lähtee huonekaluja ja astioita yms. kun tämä äsken mainostamani "silloin 2v" muuttaa omillensa Hyvinkäälle.

Nyt täytyy mennä tutimaan että jaksaa huomisen työpäivän raataa taas.

Niin niitä kuvia alkaa tulemaan tänne sivuille vähän viiveellä...malttakaa odottaa!