1727315.jpgNyt se vihdoin 1727321.jpgvalmistuu....eli talon pitäisi olla 25.7 valmis kaikkinensa!

Tässä kuvia kun laittavat kylpyhuoneita meidän toiveiden mukaisilla laatoilla (uskomattoman hienoa että netin kautta voi lähettää toiveet ja toinen näköjään vielä ymmärtää JESSSS)

-ei tullut siis niitä perinteisiä Thaimaalaisia sini valko punaisia versioita onneksi....

Varattiin tänä aamuna Finnairin suorat lennot 23.8 meno ja paluu 4.9. ja onneksi oli edes 705 e hintaan saatavana silloin. Elokuun alussa varsinkin jos halusi viikon päästä tapahtuvan paluulennon niin  hinnat kun olivat yli 1000 e/nenä!

Marssimme sänkykauppaan ostamaan ihanan pedin ja sitten voimmekin viettää omassa talossa tämän reissun. Altaassa pitäisi olla vesi ja kaikki muukin kunnossa. Tulisi talviturkki heitettyä samalla!

Muutenkin ajattelimme kalustaa taloa tällä aikaa.

Sitten luksukseksi vielä varasimme viimeisen yön ennen paluuta Bangkokista super luxus deluxe huoneen jotta olemme lähempänä kenttää kun kotimatka alkaa ja tuleehan luotua pikasilmäys Bangkokin ytimeen.

Hintaa tälle uskomattoman hienolle hotelliyölle aamiaisineen (huoneistoon tarjoiltuna) tuli 90e yhteensä....Eipä olisi täällä eu-alueella mahdollista.

Harjoitellaan nyt sinne menoa ja TOIVOTTAVASTI kohta pääsisimme sinne ihan oikeasti asumaan.

 

PS. jos joku haluaisi lähteä Hua Hiniin lomalle niin voisimme vuokrata taloamme kun emme siellä vielä itse asu kuitenkaan vähään aikaan.

1727317.jpg