Rannalla vaeltelun ohessa sain sieltä näin kauniisti maalatut kynnet itselleni. Luulin että tekevät vaan sabluunalla mutta nainen maalasi käsin kolmella värillä ja otti sellaiset 1.5 tuntia. Risto ei pannut pahakseen koska singhaa (paikallinen todella hyvä olut!) sai siin odotellessa. Samalla nainen lupautui hoitelemaan meidän koiria joskus... No toivottavasti ei tee niistä keittoa.

Sitten hauska on myös tuo kuva missä sähköportin asennusta suoritetaan, siinä ensimmäisenä pystytettiin aurinkovarjo suojaamaan asentajaa ja sitä sitten liikuteltiin työn edistymisen mukaan. Kuten yleensä meillä kunnan hommissakin niin tätä operaatiota tuolla suoritti 3-4 miestä. Tulos oli kyllä erinomainen ja parin tunnin kuluttua meillä oli ihka hieno kaukosäätimillä aukeava portti!

Niin ja vielä yksi sellainen "tavara" jota en oikeasti ensin ymmärtänyt että pitää kotiin ostaa..eli tällainen vesiautomaatti joita Suomessa näkee toimistoissa! Siitä saa kylmän ja kuuman veden hanasta ja on pikkuinen jääkaappikin samassa. Hintaa oli peräti 80 euroa tällä...eli oikeestaan ei mitään. Pulloja sitten myy mopopoika lennosta muutamalla eurolla.

 

1916896.jpg

1916897.jpg

1916899.jpg