Tämä jos mikä, on nätti kuin piparkakkutalo, eli Hua Hinin rautatieasema, rakennettu kuningas Rama VI hallinnon aikana (1920 paikkeilla) Rakennuksesta löytyy myös kuninkaallinen odotustila jota ahkerasti Hua Hinissa asusteleva kuningas perheineen joskus käyttääkin.

 Junalla pääsee niin etelään kuin pohjoiseenkin ja riippuen junan luokituksesta, matka esim. Bangkokiin kestää 4-6 tuntia (autolla n.2.5tuntia). Hitaammat junat pysähtyvät joka asemalla!

Pysähtyypäs tällä asemalla silloin tällöin myös Orient express -idän pikajuna! Yksi maailman tunnetuimmista ja upeimmista junista, joka kulkee mm. Bangkokin ja Singaporen välillä. Silloin ihmiset tulevat rautatieasemalle nähdäkseen edes vilauksen tästä kuuluisuudesta! (aikatauluista voi kysellä vaikka hotelleista..)

1961770.jpg

Tässä hieman huono kuva odotustilasta mutta kiinnitä huomio noihin "loosheihin" verhoineen päivineen...ne on tärkeiden junaihmisten toimistoja...eli asemamestarin ja sen semmoisten

1961783.jpg

Eikö ihan selkeästi käykin ilmi mikä juna ja mihin tästä seuraavaksi menee...huomaa tosiaan tuo päiväys...eli 02.11.51 ;-)

1961789.jpg