Ihan vastakohtaista tuolle rautatieasemalle on nämä modernit kaupat joissa tosiaan valikoimat on valtavat ja siistit. Mitä et löydä, et tarvitse (hih...paitsi kerran vehnäjauhopussia ei oikein löydetty vaikka rautalangasta melkein se väännettiin mitä halutaan...no oltiin joustavia ja tehtiin sitten ruokaa suunnitelman B-mukaan:-) Kansainväliset ketjut mm. Mc Donald's, Burger King, Starbuck Cafe, Subway, Pizza Company jne. ovat tulleet jo paikalle. Vaate- ja huonekaluketjuista puhumattakaan.

1961849.jpg

Tämä kauppakeskus valmistunut joskus pari vuotta sitten ja vaikka siinä on nyt jo valtvasti liikkeitä niin lisää kerroksia valmistuu. Koko päivän voi viettää siellä. Löytyy elokuvateatterit ja keilahallikin täältä.

1961852.jpg

Tämä nainen pesi perinteisellä juuriharjalla kauppakeskuksen portaita...ja pari kolme tosiaan seisoskeli vieressä katsomassa että tuleeko hyvä.

1961861.jpg

Tämä Villa Market ansaitsee mielestämme erityisen maininnan juustovalikoimistaan (nam), viinivalikoimistaan, lihatiskistään+++ ja oikeastaan ihan koko valikoimastaan ja on nimenomaan keskittynyt ruokatarvikkeiden myyntiin. Tupperware -kauppa, lemmikkitarvikemyymälä, kampaamo/praturi ja pitseria mm.tässä samassa ja lisää rakentavat juuri myös. On meidän ns.lähikauppa vaikka matkaa tuleekin se kuutisen kilometriä. Avattu vasta heinäkuussa.