Nyt on kyllä Thaimaassa ja etenkin Bangkokissa melkoisen hankalat ajat... Ja itsekin miettiin että mitenköhän sitä pääsee sitten reissuun! Toisaalta ei se kentän "valtaus" ainakaan niin kauan voi kestä

Eri asia sitten miten ympäristössä vaikuttavat. Hua Hinissa tai muuallakaan turistikohteissa tuskin tulee mitään ihmeellistä näkymään. No luottavaisin mielin tässä ollaan ja Risto lähtee ennen mua eli 8.12. jos...

Olen suunnitellut vieväni mukana torttutaikinaa ja luumuhilloa ja jotain laatikoita ja tietenkin Glögiä! Täytyy vaan varmistaa että kylmäketju (heh...) on mahdollisimman katkeamaton.

Tässä muutama kuva arkistosta kun ei ole vielä uusia laittaa. Päivitän sitten sieltä käsin tuoreita juttuja.2099123.jpg

Tämä manhattan Bangkokissa on kuulemma maailman suurin räätäliliike. Oli kyllä todella iso, eli voisin uskoakin.

2099137.jpg

Oltiin viimeinen yö Bangkokissa tosi "ihmeellisessä" hotellissa...oli Japanilaistyyppinen ratkaisu.

2099147.jpg

Ikkunaa oli niin että riitti... ja tuon telkkarin takana koko seinä oli lasia ja sen takana wc ja suihku! Sai koko huoneen onneksi vuorattua noilla verhoilla.

Koko hotellissa oli vain 7 huonetta...sen nimi olikin Hotel Seven. Jokainen oli väritetty eri viikonpäivien mukaan ja meidän huoneen nimi oli muistaakseni tiistai. Kaikki olivat päällekkäin..eli maanantai eka kerros, tiistai toka kerros jne.  Ystävällistä palvelevaa henkilökuntaa (yksi kerrallaan paikalla ja hoisi kaikki aamiaistarjoilusta lähtien) Sanotaan näin että erikoisin hotelli missä olen koskaan ollut.