Niin meidän lomakin siellä paratiisissa.

Lentomatka meni hyvin ja jopa osasin nukkua koneessa melkein koko reissun. Kone oli melko tyhjä ja siksi sai enemmän tilaa ja jopa koko penkkirivin omaan käyttöön. Aamulla (joulupäivä) 6.30 oli kone ajallaan Helsingissä. Auto oli lentoparkissa ja vietiin äiti kotiin ja sitten hakemaan meidän hauvat ja sitten kauppaan hakemaan joulukinkkua :-) olihan siellä sellainen kuuden kilon jäinen mötikkä ja sen ostimme, mutta koska kinkun (harmaasuolatun) himo oli niin valtaisa niin piti vielä ostaa pari kiloa valmista siivutettua ensihätään. Ja laatikoita tietysti myös.

 Viime yönä sitten paistettiin se kinkku ja on hyvää!!!

Käytiin vaan Riston  äidin herkkuja notkuvassa kaffepöydässä juuri niin ei ole vielä päästy kinkun kimppuun kun masut on niin täynnä!

Koirat on seuranneet meitä kokoajan ja vaikka hoitopaikat on olleet mahtavat niin kyllä  ne "pelkää" että me ne jätetään taas.

"LUE: oikeesti ne on onnellisia siellä missä niitä rapsutetaan ja ihan sama varmaan olemmeko me läsnä."

Aikaero painaa päälle ja on pakko sinnitellä vaan. Eilen en voinut antautua sohvalle vaan pesin lattiat (!?!?!?) ja koirat ja kaikkea ihan ADHD:nä touhusin.

Nyt sitten täytyy heti varata seuraava reissu sinne. On jossain touko-kesäkuussa 590 euron menopaluu Finskin suoralla Helsinki Bankkari Helsinki. Jos jonkun reilu 20 päivää välin saisi niin hyvä. Olisipa sitten taas jo mitä odottaa.

Tänään ja eilen ja varmaan koko kaksi kuukautta tästä eteenpäin saamme vain kuulla Hua Hinin talomme vuokralaisilta miten mukavaa ja ihanaa siellä on. Skybellä soitellaan ja katsellaan kameran kautta miten elämä menee. HÖH!

Teimme ennen lähtöämme sinne sellaisen pienen manuaalin vuokralaisia varten että miten mikäkin toimii ja tietysti sääntöjä hieman.

Nyt se on siinä kunnossa että 6 henkeä majottuu mukavasti (kahdessa huoneessa king size parisängyt ja yhdessä vuodesohva -joka tosin on varmaan vaan 120 senttinen. 2 skootteria käytössä ja langaton netti kannettavalla koneella jätettiin sinne. Tietysti telkkari ja pesukone ja mikro, leivänpaahdin, tiskikone jne. kuuluvat kalustukseen.

Lakanat + pyyhkeet löytyy

Yhteyttä vaan meikäläisiin jos alkaa kiinnostaa.

Hua Hinissa voi lomailla vuoden ympäri. Imasto on ehkä meille skandinaaveille suotuisin marras-tammikuussa (27-35astetta, yöllä voi laskea joskus jopa 16:n)

Kuuma aika alkaa helmikuussa ja kestää tuonne toukokuun paikkeille (30 ++) ja sitten alkaa edelleenkin lämmin kausi mutta ns. sadekausi joka kestää aina marraskuulle. Tosin se ei ole pelkkää sadetta kokoajan, vaan on sellaisia päiviä viikossa jolloin voi sataa kuuroja pari kertaa päivässä ja muuten paistaa. Tai sitten voi tulla sellainen kunnon rankka kuuro kerralla alas. Tämä koskee Hua Hinia sillä monin paikoin muuten saattaa olla tosi sateista. Ilma on silloin kosteusprosentiltaan tosi kosteaa ja se taas tuntuu etenkin naisihmisellä siltä että "tukka ei ole koskaan hyvin" kun se lässähtää heti kun astuu ulos! ´

 Joulupuuro siellä keitettynä, manteli vain puuttui. Nautittiin singhan kera

 

minä ja mun rakas "kooppini"