Täytyy sanoa että kyllä nämä Thaimaalaiset osaavat tehdä kaikista asioista taidetta ja juhlaa...

Munkit käyvät siunaamassa naapurin talon mahtavilla seremonioilla. "reportterimme" Dan laittoi juuri kuvia tällaisesta uskomattomasta sessiosta jossa hänkin ilmeisesti on ollut läsnä. Sen tarkemmin en tästä osaa vielä kirjoittaa kun itsekin vasta sinne laitoin kyselyä että kertoisi tarkemmin asiasta. Kuvat olivat kyllä niin hienoja että ne heti halusin tänne sivuilleni laittaa ja jakaa teidän kaikkien kanssa.

Muuten alueella on tosiaan nyt fasiliteetit kuta kuinkin kunnossa. Kuntosali vaan puuttuu ja sitä ei kai nyt sitten harmi kyllä, saadakaan ihan tähän alkuvaiheeseen. Ravintolatoiminta on kuulemma lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja asiakkaita on riittänyt kiitettävästi

Ruokalista on tosi kattava...thairuokia tietenkin saa mutta ihan on lihapullaa ja karjalanpiirakkaa ja lihapiirakkaakin tarjolla. Eli lyhyesti melkein mitä vaan. Ja hinnat on siis erittäin edulliset vaikkeivat halvimmat mahdolliset olekaan. Pippuripihvi on 270 THB eli vajaa 6 euroa, Lihapullat saa.kolmella eurolla, aamiaiset 2-4 euroa.

Tuollahan syö paikallisten kuppiloissa thai-ruokaa jopa 20 THB:llä ja jos laskee että 100 THB olisi 2 euroa niin ei ole hinnalla pilattua.

Hua Hinissakin alkaa näkyä kiinalaisen uuden vuoden vietto, ovat koristelleet paikkoja.

Munkki siunaa naapurin taloa

 

 

Tässä sitten ulkoseinät ja pihamaa saa siunausta (toivottavasti roiskahti vähän vaikka meidänkin puolelle...)