Koululaisten koulun päättymisen kunniaksi yhteispotrettiin ja laulamaan. Mitäpä sitä liikenteestä välittämään.  Tämä koulu sijaitsee aivan siinä kaupungin laidalla josta tätä samaista tietä jatketaan meille vielä sellaiset 8km.

 

 

Meidän lähikauppias tässä alla;-) ihana pieni koju josta voi ostaa melkein mitä vaan ja lupasivat että jos heillä ei jotain ole niin he hankkivat. Lappu mukaan vaan. Pieniä muovipusseja erivärisine pillereineenkin löytyy, mitä lie... Emme ole niin antiikkisen näköistä partahöylää (kertakäyttöinen) nähneet missään kun mitä ostimme sieltä itse mutta ei siinä valittamista ollut!

 No oikeesti lähinnä juotavaa ja bensaa täältä haetaan. Mutta halutaan toki kannattaa näitä paikallisia missä vaan pystytään.

Asuvat tässä samassa ja pyörittävät myös puutarhamyymälää, eli kaikenlaisia puita ja pensaita ja ruukkuja saa ostaa. Kaksi sisarta ja varmaankin mies, pyörittävät sitä. Tässä Dan tämän isosiskon ja hänen vauvan kanssa istuskelee pihalla olevassa "majassa" jossa sitten taasen voi tilata juotavaa oluesta viskiin tai mitä vaan! Hiiligrillikin joka ilta paistaa purtavaa ohikulkijoille. Matkaa meiltä tähän tulee varmaan jotain pari kilometriä. Aina kun skobilla mennään siitä ohi kuuluu iloinen tervehdys sieltä ja vilkutuksia! Uskomattoman ihania ja ystävällisiä ihmisiä! Kotinsa ovet olisivat avoinna myös meille jos haluaisimme ja ei sellaista vierasta olekaan jolle ei myös tarjottaisi ruokaa jos itse syömässä!

 

Tämä värikäs rakennuskompleksi lienen päiväkoti. Ihan siinä meidän vieressä.