Niin kauniita paikkoja on lukemattomia joihin siellä voi tutustua ja me emme ole nähneet niistä vielä pienen pientä prosenttiakaan! Tässä muutamia kuvia

nämä maisemat ovat "apinavuorelta" eli Koh Takiabilta. Nimi tarkoittaa oikeasti syömäpuikkoa mutta vuoren lukuisat apinat ovat vaikuttaneet siihen miten sitä kutsutaan. Paljon värikkäitä rakennuksia ja temppeleitä löytyy täältä ja valtava seisova kultainen Buddha vartioi vuorta.

Tämä lohikäärme kuvataan usein yhdeksi nähtävyydeksi

Hua Hinin keskustasta löytyy paljon hotelleja ja majataloja. Tasokkaista luksushotelleista (esim. Sofitel ja Hilton) vaatimattomampiin mutta siisteihin ja edullisiin pieniin motelleihin. Tämä kuva yllä on suomalaistenki suosimasta Hilton Hotellista, yksi sen useista altaista. Tämä on erikoisen näköinen koska se alkaa hotellin aulasta ja näiden lasien takaa jatkuu ulos. ERITTÄIN kaunis!

eli jatkuu tällaisena. Hilton on loistavalla paikalla ihan keskustassa ja meren rannassa.

Tämä ranta löytyy heti Hua Hinin keskustan ulkopuolelta. Eikö näytä melkein kuin olisi Suomesta? Rauhallista ainakin on ja vesi lämmintä +30 astetta...

Tämä kuva on kylläkin Kwai joen reissulta mutta laitan sen tähän koska edelleenkin tämäkin kuva voisi olla vaikka jostain keski-euroopasta. Kaunista!

Samoin tämä on muualta mutta niin hieno että laitan sen tähän. Tätä ei kyllä voi kuvitella ainakaan tänne pohjolaan :-)

Tästä alkaa Hua Hin..Kuninkaallisten kuvat tottakai!

Maisema kuin yyteristä tai kalajoelta? Hua Hinin keskustast upea kuva kun ukkonen alkaa nousta ja pilvet kerääntyä.