Jussit vaihtui rauhaisasti paitsi toi yks ääliö Hollantilainen homo meinas hakata ton Ulla -koiran hengiltä juhannuspäivänä! En tiedä 100% mutta minusta Ulla on varauksellinen ja arka koira eikä mene ihmistä puremaan tosta vaan!

Oltiin nimittäin klubilla ja kohta kuului kauheeta koiran huutoa ja itkua ja Ulla tulee sieltä tuhatta ja sataa mutkan takaa häntä koipien välissä...perässä tämän homppelin koira. Sitten tuli herra "nahkatukka" -anteeksi kaikki kaljut miehet!!! ja sellainen seiväs kädessä ajaa Ullan nurkkaan ja alkaa mätkimään sitä täysillä. Koira ei pääse karkuun siitä ja mä juoksen sinne väliin että koiraa ei saa hakata NOIN KOVAA kaksin käsin kovalla karahkalla. 

Se huusi mulle englanniksi, että toi hullu koira on purrut häntä kolme kertaa jo ja äsken kuulemma sen kolmannen kerran ja että hänen koiraansa myös -joka on Ullaa isompi ja kulkee vapaana!  Sanoi että kenen tämä on ja mä en siihen sanonu mitään (sai kyllä myöhemmin selville missä koira asui) Ja mä sanoin sille että ymmärrän että koira ei saa purra ihmistä -eikä toista koiraakaan periaatteessa. Mutta hakata ei saa ja vielä oli lapsia tuossa näkemässä koko homman! Järkyttävää!!!

Huusi että hän tappaa ja tapattaa sen (hakkaamalla) ja otti yhden Ruotsalaisen mukaan ja lähtivät jahtaaman sitä.

Olin varma että ovat sen tappaneet mutta onneksi nähtiin seuraavana päiväna Ulla tuolla "kylillä" . Mahto raukan kyljet olla kipeenä! Tuollaisesta voi seurata vaikka millaisia sisäisiä vaurioita... Tää on jotain niin järkkyä että mä en voi ymmärtää.

Uskon että vainoo se ukko sitä muuten vaan ja on ottanut kaulapannasta kiinni ja yrittäny hakata (kuulin jo samana päivänä aamulla tossa meidän makkarin alla ku Ulla huusi) -tottakai se puree että pääsee karkuun. Lisäksi tällä herra nahkatukalla ei ollut missään mitään jälkeä puremisista!!!! Ullan kuvat on tossa mun edellisessä jutussa.

Eilen oltiin katsomassa formula ykkösiä Mr.Dan's baarissa. Oli täynnä suomalaisia ja tunnelma oli mukava. Vaikka ei suurinta osaa oltu koskaan tavattu, juteltiin kun vanhat tutut. Siellä pikkuinen Kimi -koira oli yhtä ihana kun ennenkin. Syötiin ja otettiin pari viiniä ja sitten yömarkkinoille...

Tällaista sitten muun muassa tarttui mukaan: 

1245667899_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Melko kookas puutaulu tuohon terassille

1245668174_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja vierashuoneen seinälle tämä...