No hyvä yrity hemmotella itseä kaatui sitten siihen että lähdin tuonne Winnerille ostamaan paria aurinkotuolia lisää ja kello oli silloin jo kaksi ja toimitus kuulemma neljältä niin että koska piti muutama muu homma hoitaa vielä ja käydä ruokakaupassa niin sitten vaan kotia odottelemaan ostoksia. Melkein ajallaan tulivatkin! 

Kello on nyt täällä jo ilta 18 ja mun poikaystävät tuolla vaan nakuttelee ja jonkinnäköisellä LAIKKAKONEELLA ne "kaivoivat" maata että saavat putkia. maan alle... kauhee savu ja pöly vaan tuli siitä.

Sitten huomasin juuri että koskaan ei voi raaputtaa itselleen riitävästi tota puheaikaa niin piti vielä lähteä tuonne muutaman kilsan päähän hakemaan puheaikaa kun tänään vielä odotan puhelua. 

Täällä muuten muuttuu sää ihan silmänräpäyksessä. Aamulla oli valtavan ihana keli ja päivälläkin vielä ja sitten kun ajelin tänne kotin päin niin näytti täällä ihan mustaa taivasta ja tuuli yltyi tositosi kovaksi ja komeita salamia tuli!  Just kun pääsin sisään niin taivaalta tuli vettä ku aisaa... mutta parin tunnin päästä taas paistoi täydeltä terältä..HÖH.

Tänään kotiruokinnassa eli uunilohta ja uusia perunoita ;-) ainakin tässä vaiheessa kun ovat jääkaapissa näyttävät hyviltä

 

melko synkkää..

nakkikioski tuli nurkalle! Täällä sitä palvelu pelaa...grillihiilet höyryten tämä mopogrilli laittoi ruokaa. Tälläpä ei vaan ole lihiksiä... mutta tiedän paikan mistä niitä saa kyllä!!!

tässä nämä lintuhäkit peittoineen joista tänään jo kirjoitinkin eikö ole liikuttavia!!!!

tämä "einiinliikuttava" kiltti kyllä.... eli tällälailla sitä kaivettiin maata laikkakoneella..

tätä kutsutaan täällä jatkojohdoksi...eli tungetaan vaan pari piuhaa toisen sisään ni siitä se lähtee ja ihan turvallista varmaan etenkin kun täällä satoi...

Jallu on tullut takaisin mutta ei enää liskona...naamioitunut sammakoksi! Odotti varmaan että pussaisin sitä ja muuttuisi prinssiksi mutta mitä se Ristokin siitä olisi sitten sanonut! Siirsin hänet vaan havilla portin toiselle puolelle. Pikkunen ja suloinen.