Täällä rännihommat jatkuvat ja tänään kuulemma sitten pitäisi taas olla valmista:-) saapas nähdä! Lauantaisiivousta en jaksa tehdä mutta ajattelin lähteä hierontaan tuonne keskustaan.  Ei oikein edes tee mieli mennä mihinkään ostoksillekaan kun on vaan mukava olla.

Rännimiesten linnut tuovat kuulemma onnea ja niitä joskus ostetaan vaan siksi että ne saadaan laskea vapauteen.  Huvittavan näköistä oli aamulla kun he tulivat raavaat miehet tuolta portista lintuhäkin käsissä ja häkkien päällä oli sellainen viininpunainen samettihuppu jossa kullanvärisiä nauhoja. Se sitten nätisti riisuttiin kun pääsivät pihamaalle.

Erikseen on sitten minun pihalla häärimässä 3 kaveria jotka on sitten "lampunvaihtoryhmää" -se suuri pamaus sunnuntaina kun pimensi lähes kaikki lamput aidalta. Se onkin aika pelottavan näköistä kun herrat tuolla kapealla aidalla kävelevät niitä vaihtamassa. Herrat vaan jostain syystä luuli että meidän talon lamput on pimeänä ja kun näytin että "nounounou" niin ne vaan tuli tänne kääntelemään virtanappuloita ja toteavat että OK .... justhan mä sanoin!  No sitten kun yritän selittää heille että ne on noi aidan päällä olevat pimeenä niin se olikin temppu kun nämä ei puhu englantia! Sitten ne ymmärsi viimein käsimerkein mitä tarkoitin ja saivat minut ymmärtämään että "et sinä kuule falle mitään lampunvaihtoja niihin tarvi kun ne menevät automaattisesti illalla kuudelta päälle"  En tiedä miten sen tein mutta sitten ne ymmärsi että "juu minähän tiedän senkin asian ja eilen illallakin vaikka kello oli kuusi niin NO LAMB"   Ilahduin suuresti kun he pyysivät vartijaa laittamaan alueen valot jo päälle että he näkevät mitkä on siis vaihdettava. Ja nyt on sitten tunnin lampun vaihtosession jälkeen kaikki kunnossa!  400 bahtilla siitä selvisi. Toivottavasti laittoivat edes energiansäästölamput en huomannut katsoa.. Toisaalta en ole varma oliskos mun edes kuulunut noita lamppuja maksaa kun niiden sähkökin menee yhtiövastikkeesta mutta enpäs sitten jaksanut alkaa siitä pantomiimiä enää käymään. Ja oli siinä kaksi kyllä meidänkin "omia lamppuja"

Nämä jutut saattaa olla välillä vähän negatiivissävytteisiä mutta pahallahan en näitä tarkoita, on vaan niin hauska ku saa vähän nauraa muille välillä ja muistaa että mikään ei ole itsestään selvää.