eli tervehdys Thaimaalaisittain (tosin kirjoitusasu saattaa olla erilainen)  Tänne perille pääsin sunnuntaina iltapäivällä ja kyllä oli kovin sateinen ja tuulinen keli! Täällä kuulemma oli ollut parina päivänä sellaiset sateet ja ukkosmyrskyt että ei heti nähty ja vesi tietenkin tekee sitten omat tuhonsa kun "muokkaa" teitä tuolla kaivaen asfalttiinkin kamalia monttuja ja hiekkaa valuu tielle -liukasta! Pakko oli heti kun tavarat sain sisälle niin lähteä skootterilla keskustaan kaupoille ennen pimeää kun ei ollut mitään syötävää ja alueen ravintola kiinni! Ja eihän nuo käynnistynyt kun on seisseet monta kuukautta... Onneksi meidän ihana vartija tuli ja manuaalisesti polkas sen toisen käyntiin että sain jatkaa matkaa.

Mutta sitten vielä maanantai eli eilinenkin oli täysin sateinen ja sitä uhmaten polkaisin skootterin käyntiin ja suunnistin tapaamaan mukavia ystäviämme Marjaa ja Artoa ja mainiota Nallekoiraa :-)

Tänään tiistaina oli kaunis aurinkopäivä johonkin kello 13 saakka ja sitten alkoi sateet taas. Rännejä asentamaan tilatut herrat menee ja tulee miten sattuu.... puolet tehty nyt ja äsken ilmoittivat että tulevat vasta perjantaina kun on muuta keikkaa jossain muualla! Voihan viulu.. No juuri kävivät höyläämässä tota tiikkistä ulkoportin ovea kun se on turvonnut kiinni näissä rankkasateissa.  Että eihän minulla täällä paimennettavia ja komennettavia puutu vaikka yksin olenkin matkassa.

Kampaajalla tänään ensimmäistä kertaa kävin ja 350 thb maksaa naisten hiusten leikkuu. Olin tosi tyytyväinen tulokseen kyllä myös.

Kyllä täällä hermo lepää! Muutama suomalainen perhe/porukka on paikalla täällä ja vakioasukkaat taitaa olla kaikki.

Tässä alkutunnelmia täältä ja muutama kuvatuskin tuohon... jatkan sitten juttuja vielä täältä muutamina päivinä joten pysykää linjoilla

rännimiesten lemmikki... Olin hieman ihmeissäni kun kuului sisälle sellasta linnun viserrystä että... ja sitten kaverit vihelsi sille takaisin! Juttelivat tauoilla aina tälle... oli johtajan lintu joka kulki häkissä mukana! Näitä häkkejä lintuineen täällä on paljon ja tuo naapurin viljelijä vie aamulla tällaisia roikkumaan viljelyspuihinsa ja illalla kerää pois. Täytyy sanoa että en tiedä mikä taika näissä on mutta se pitää selvittää.

 

yksi kuninkaan sotalaivoista jotka vartioi täällä. Hih...ei siis nämä etualalla olevat!

rannalla aamulla...

 

tämä Herra Hevonen siinä sitten ihan tien vieressä etsi ruokaa... siinä se on nyt seikkaillut ajotien laitamilla ja välillä keskellä tietäkin nukkunut... en tiedä kenen on mutta näitä täällä saa myös varoa kun ajaa. Yhtäkkiä mutkan takana voi olla lauma kanoja tai lehmiä tai herraheppa:-) taidan tuoda sen tänne meidän pihalle laiduntamaan.

Hua Hinin yksi lukkoseppä siinä jossa teetin kolme kotiavainta lisää. Ne kolme kustansi yhteensä 80 bahtia eli eipä juuri kovin paljoa jos 100 on pyöreästi 2 euroa.

tällainen kulta -pallero tuli moikkaamaan kun olin syömässä eilen Nattassa. 4kk keskikokoinen rotu.