aika täällä on vierähtänyt ihan liian nopeaan ja enää vajaa viikko kuukauden lomasta on jäljellä. Ollaan yritetty pitää vuoronperään lusmuilupäiviä ja aktiivipäiviä ja siten niiden sekoituksia Tämä päivä on ollut yksi niistä sekoituspäivistä... 

Aamuisin vaikka herää täällä jo kahdeksan aikaan niin kun Juhlamokat keittelee ja rauhassa ne siemailee ja katselee edellisen illan kympin uutiset niin huomaakin että kello on jo puoli kaksitoista!  

Tänään kävimme hakemassa koululta lopulliset paperit  viisumia varten ja nyt sitten niiden kera sitten syyskuussa Helsingissä saamme sen vuoden ED-viisumin (opiskelija) .  Istuskelimme Hua Hinin keskustassa vilkkaan kadun varrella olutlasillisilla Phetkasem -roadin vilkasta liikennettä tarkkaillen ja Bangkok Postia lukien -ihan kun eläkeläiset ja olo oli erittäin hyvä ja mieli myös seesteinen.

Iltapäivällä omalla pihalla uitiin ja sitten vielä klubialtaalla pidempää matkaa jonkin verran. Ilta -aurinko ja lämpötila täällä on lempeän pehmeä ja se alkaa siinä 17 paikkeilla. Aikaiset aamut ja juuri tuo 17 eteenpäin on kyllä ehdottomasti parasta!

Tänään illalla sitten Thai Boxingia katsomaan tuonne keskustaan. 

 

siinä koulun vierellä päiväolusilla istuessa tuli tällainen munakauppias myymään tuotteitaan ravintoloitsijalle

nämä näiden sähkötyöt on kyllä omaa luokkaansa... 

kotimatkalla vähän seikkailtiin... ihan nurkilta valtavan mangopuutarhan välistä pientä polkua ajettiin ja löydettiin tällainen järvi jossa paimen oli lehmien kanssa. Liekö tuo juottanut ja uittanut niitä.

alue oli aika valtava ja siellä oli poilkia myös kalassa ja naapurimme käy koiria uittamassa siellä. Itse en kyllä ole varma vienkö meidän hauvoja sinne kun näissä järvissä tahtoo olla vaikka mitä ötökkää ja parasiittia

yömarkkinoilla norsupoikanen :)