Nyt kolmatta päivää täällä vieetään, alku oli hieman jännittävää kun ensin oli toi Islannin tulivuorenpurkaus joka meinasi haitata lähtöä ja sitten kun kaikki oli sen suhteen ok niin tuliikin ilmoitus Finnairilta tosiaan että lento siirtyi keskiviikko -aamuun klo 9. No se piti sitten paikkansa onneksi. Samui jäi seuraavaan kertaan. Täällä on kaikki talolla ok ja täytyy kiittää joka ikistä vuokralaista että ovat kyllä pitäneet meidän talosta hyvää huolta -ei ole moitteen sjjaa!

Eilen kun oli vappuaatto niin oltiin kaverillla tossa lähellä kylässä ja siellä oli herkkuja tarjolla vaikka mitä! Thai emäntä oli loihtinut paikallisia herkkuja joita jopa MINÄ maistoin ja oli hyviä! Sit grillattiin porsaan grillikylkeä ja muuta NAM!  

 

Aamumaisema...

 

Jallu se tuli taas moikkaamaan... on muuten rohkea kaveri!

HAH.. meidän Baro oli sitä mieltä Suomenpäässä että hän haluaa mukaan reissuun. Seuraavan kerran Syyskuussa sitten kun tullaan niin pojat tulee mukaan!

 

Meidän ihana "kyläkauppa" -pysähdyttiin olusilla siinä

Kyläkauppiat olivat rakentaneet ihanan talon itsellensä sitten viime näkemän! sisällekin päästiin kurkistamaan ja täytyy sanoa että kelpais mullekin!!!

Tällainen pikku patsapoika :-)) Pippelistä tulee vesisuihku... 

Täällä kun ei saisi kuninkaan kuvan suhteen tehdä mitään... niin tässä on 20 thb seteleistä t aiteltu taidokas kala! Roikkuu tuossa yhden baarin tiskistä!