Viikko oltu ja ensimmäisen kerran rannalla oikein aurinkoa ottamassa! Riston kanssa lähdettiin skoottereilla Khao Takiabin rannalle ja sitten vielä sen takana olevalle hienolle rannalle. Päätettiin kiertää pikkuteitä jotta ei jouduttaisi tuolle isolle Phetkasemille. Keskustasta niille rannoille on vain muutama kilometri mutta meillä taisi tulla vähän enemmän.... niitä RÖYKKYTEITÄ kun mennä posotettiin niin kului aikaa mutta olipa mielenkiintoista nähdä taas uusia asuinalueita.

Ensimmäisellä rannalla oli tosi hiljaista ja laskuvesi oli jättänyt paljon hiekkarantaa näkyviin. ilma oli kuuma mutta vesi oli kuumaa myös. En ole noin kuumassa meressä uinut ikinä! 

Paluumatkalla käytiin syömässä ravintolassa ja moikkaamassa meidän ystäviä kera Juhla Mokka -paetin

Eipä ollut ruuhkaa... 5 kilometriä pitkä on tämä ranta. Hua Hinin keskustan hotellit siintävät tuolla ihan kaukana

 

toisella rannalla sitten oli jo aurinkotuoleja :) ja porukkaakin melko kivasti vaikka kuvissa ei näy. Palvelu pelasi...kun mentiin ja valittiin tuolit ja kaivettiin omia pyyhkeitä kassista niin nuori kohtelias mies ne sitten peteihin asetteli -ja muuten sitten kun lähdettiin pois niin hän myös puisteli hiekat meidän pyyhkeistä ja viikkasi.

kaksi aurinkopetiä varjoineen + 3 isoa olutta oli 300 thb (eli noin 6euroa)

Hah, nämä on hauskoja näiden linja-autot (pidemmän reissun autot) kun niissä on väriä ja kokoa ja kaikkea! Riemurasiaksi ristin.

Ihmetellä täytyy kyllä miten kaikki täällä pärjää -hotellit ja ravintolat yms. kun on niin hiljaista. No tämä ei olekaan mikään sesonkiaika. Kai sitä sitten vaan sesonkina tahkotaan hilloa riittävästi.