Olihan uusi kokemus käydä katsomassa tätä lajia. Olin ajatellut että se on ihan hirveää mäiskimistä ja veri lentää mutta olikin jotain aivan muuta.

Alkuun oli todennäköisesti Thaimaan kansallislaulu ja kaikki nousivat seisomaan ja katsoivat kuningasparin kuvaa. Sitten kehään tuli pari pikkupoikaa, iältään ehkä 6-8v ja he olivat illan ensimmäinen taistelupari. Ennen ottelua molemmat tekivät mitä ihmeellisempiä rituaaleja ja se muistutti jonkinlaista alkuasukastanssia, musiikkikin oli sellaista. Jännät "päähineet" heillä oli sen ajan päässään ja ne muistuttivat kun olisi tennismaila laitettu päähän ja varsi sojotti takana. 

Itse ottelu oli sekoitus tanssiaskeleita, pystypainia, potkuja niin polvilla toisen kylkiin tai sitten ihan suoralla jalalla ja sitten tietysti hanskoilla lyömistä. Pistelaskusysteemi ei ihan auennut mutta ehkä tässä oppii vielä:) -ei siis ollenkaan mitään raakaa touhua.

Sitten tuli vanhempia miehiä sekä yksi naispari myös. 

Tunnelma hallissa oli mahtava, molemmilla osapuolilla oli aina omat kannattajajoukkonsa ja huuto oli kuin kukkotappelussa (enpä ole ollut mutta kuvittelen niin) Valmentajat hääräsivät ja hieroivat ja riepottelivat aina tauoilla näitä suuria sankareita.

Illan päätyttyä ottelijat lähtivät siitä vähin elkein, joku autolla mutta suurin osa mopoilla "päähineet" kainalossa. Mukava fiilis jäi.

Hua Hinin Grand Sport's oli otteluareenana ja tässä Risto odottelee lipunostoa. Suomiseura toimii samoissa tiloissa (huahininseudunsuomalaiset ry) 

Rompetta oli myynnissä

siinä sitten isommat pojat halailee....