Reilu viikko tässä jo vierähtänyt täällä kotona Hua Hinissa ja ollut niin kiirusta koko aika ettei ole ehtinyt tännekään mitään kirjoittaa... On tytär perheineen meillä kolmisen viikkoa vieraana ja pikku Milena vasta 3kk on niin hurmaava ja hyvä reissunainen.

Lento meni 10++ Milena oli tyyni koko reissun ja koiratkin varmaan siellä alhaalla jossain... vaikka paikka paikoin oli röykkyistäkin lentokeliä! -ainakin olivat ihan iloisia ja voimissaan kun heidät BKK kentällä sain.

BKK kentällä kaikki muodollisuudet koiriinkin liittyen sujui TODELLA nopeasti eikä ollut mitään pulmia vaikka vähän pelkäsinkin. Tosin olin tehnyt niin paljon esityötä Thaimaan kentän eläinyksikön kanssa etukäteen että olivat täyttäneet kaavakkeita jo valmiiksi kunhan allekirjoitin ja annoin lääkärin- ja rokotustodistukset + 200 bahtia "tuontimaksua"

Täällä ollaan sitten vuokrattu auto ja minäkin sitä muutaman kilsan uskaltanut ajaa vaikka ratti on oikealla ja liikenne vasemmanpuoleista. Täytyy kyllä sanoa että ainakin toistaiseksi tuo moottoripyörä istuu paremmin mun "lapaseen". SIllä on niinpaljon helpompi saada myös parkkitilaa.

Ollaan käyty apinavuorella jossa taas tuhannet aapat oli enemmän ja vähemmän riehakkaita jopa pelottavia. Sitten käytiin Kobra/krokotiilishowssa  ja Janna + Joni vielä norsusafarilla.

Eilen vietettiin KUUMA päivä Hua hin fishing lodgella jossa J+J vuokrasivat kalastusvehkeet ja pari tuntia kalastivat. Molemmat sai myös saalista. Siellä oli kaloja ihan pienestä sintistä aina muutamasatakiloisiin saakka.

Vaikka on kuuma, on kumminkin aika miellyttävä keli ja se että satanut melkein joka päivä tunnin, pari on helpottanut tilannetta melkoisesti. Ja toi uima-allas tossa pihalla! Janna on käytännössä asunut siellä.

 Pikkuneiti rannalla

 Janna ratsailla

Vuokrattiin auto viikoksi niin tällä poppoolla oli helpompi liikkua. Ja kamaa sai kivasti rahdattua kotiin.

Milzu uiskentelemassa

Baro ja Luca

Kauniit maisemat Hua Hin adventure parkissa. Vierailemisen väärtti. Siellä saa norsuilla ratsastaa, ATV safaria, ratsastusta, käärme- ja krokoshow ymsyms, koko päivä menee takuuvarmasti siellä!

ja tunnin safari on takana. Oli kuulemma kuumaa kyytiä.

Näköala Khao Hin Leik Fei:ltä

Ateria Khun OY ravintolassa. Sikinsokinsyöntiä ja juomineen tämä pöydällinen maksoi parikymmentä euroa

Crocs

Kalastajat...

saipa joku tällaisenkin vonkaleen

Hua Hin FIshing lodge

Retki jatkuu... lähdemme huomenna Koh Taolle Riston kanssa ja koirat jää nuorison hyvään hoitoon. Kuvien kera sieltä sitten enemmän.