Nyt on reippaasti jatkettu kuntoilua ja terveellistä elämää!  Aamulla aikaisin lähes ennen kukonlaulua ponnistimme tuonne SHV:n kuntohuoneeseen josta juoksumaton kolina kuului jo pitkälle kun yksi vuokralaisista oli siellä juoksemassa "maratoonia". Kovakuntoisen oloinen nuori nainen oli hän ja pikkuisen niinkun hävetti kun mentiin polkemaan kuntopyörää ja crosstraineria niin viiden minuutin kuluttua ei pystynyt enää lähes puhumaan ja toinen vaan juoksi... No aloitus se on jokaisella meistä edessä tuumasin! Uitiin vielä hyvä tovi ja käytiin aamusaunassa.

Nyt olisi tarkoitus heräillä joka toinen aamu ainakin 06.30 viimeistään ja lähteä n.6 km reippaalle aamulenkille -jolla jo muutama kerta ollaan käytykin ja huomenna taas ja sitten joka toinen taas kehittää jotain muuta liikuntaa. Toki sinne mahtuu niitä lallatilallati -iltoja sekaan joten liian ankara ei saa olla itselleen.

Juhlamokan jälkeen lähdimme sitten kaupunkiin ja käytiin yhdellä eläinlääkärillä kyselemässä noista loishäätö -lääkkeistä mitä täällä pitää koirille laittaa kuukauden välein pipetillä niskaan turkin alle. Hyvää englantia puhui hän ja sain sieltä ostettua vastaavia kun Suomesta mutta todellakin paljon halvemmalla.

Illalla käytiin Natta -ravintolassa syömässä kun toissapäivänä tilattiin Ristolle Tiikerirapuja! -minä yllätin ja söin Thai -ruokaa ja tällä kertaa täytyy sanoa että oli ERITTÄIN HYVÄÄ mun mielestä. 

Huomenna meillä onkin sitten hernekeittopäivä, Suomesta tuotuna muutamia pusseja kuivia herneitä niin sitä harvinaista herkkua täytyy sitten syödä hartaudella.

Ilma täällä on ollut ihmeellisen siedettävää -jopa viileää paikka paikoin. Ilmastointilaitteita ei tarvitse huudattaa kun sillon tällön. Vettä on riittänyt taivaalta mutta se ei täällä todellakaan häiritse. Ainiin tulikin mieleen että ränninkorjaajien piti tulla tänään mutta eipä ole näkynyt. -vuotavat muutamasta kohtaa ja on kahden vuoden takuu niillä niin saavat luvan korjata. 

Iltalenkki koirien kanssa takana ja koska ehti tulla pimeä jo ennen kun kotiuduimme niin noi koirat näki mörköjä vähän siellä sun täällä mutta onneksi ei ketään sellaista joka olisi ollut hirmuinen! No toi lehmä tuossa aidan toisella puolella taitaa olla pelottavin. Vartijat ja ravintoloitsijat täällä tykkäävät noista koirista tosi paljon ja aina ovat rapsuttelemassa.

Nyt telkkarista Emmerdalea ja Salkkareita ja ehkä joku hyvä leffa ennen nukkumaan menoa. Voikaahan kaikki hyvin siellä!

Tänään Nattassa... Ristolla 4 isoa Tiikerirapua ja minun Thairuoka (naudanlihaa kermaisessa kookoskastikkeessa ja riisiä)

Riksha eli poljettava "kyyditin" -tässä ei tosin enää liikenteessä oleva vaan yhden ravintolan: Pasta Factory:n rekvisiittaa tässä aivan likellä. Hua Hinin keskustassa muuten polkee yhtä Rikshaa vanha Thai mies joka puhuu Suomea! Taitaa muuten olla vaan niin päin niissä että kuski polkee edessä ja maksumiehet takana....