Niin on vaan kauhean ponnistelun takana että täällä muistaa yhtään mikä viikonpäivä on tai mikä päivämäärä kuusta....  Kunhan ensiviikolla koulurutiini sitten alkaa niin ainakin tietää milloin on maanantai ja milloin keskiviikko (koulupäivät). Rutiinia kai myös olisi se että siivous pitää suorittaa perjantaina tai lauantaina koska on viikonloppu jolloin kuuluu vaan rentoutua ja nauttia!

Meillä kävikin sopivasti aivan ihana setä joka myi luutia ja kaiken maailman harjoja! Tuosta se kulki vanhaa maitokärryä työnnellen paljain jaloin harjakuormansa kanssa tietä pitkin ja Risto viittilöi sen tänne meille kun meiltä on puuttunut kokonaan sellainen pitkävartinen huispa jolla ylettyy katonrajoista ottamaan pölyt ja seitit pois. Ostettiin sitten muutakin siltä kauppiaalta ja niin oli iloinen hymy naamalla. Tämä olisikin kiva kun tänne "eksyisi" muitakin kauppiaita sillon tällön. Joskus kävi jäätelömopo jonka iloisesta musiikkirallatuksesta aina tunnisti mutta ei ole enää näkynyt.

Joku vesipullojen myyjä ehkä käy jolta saisi ostaa niitä isoja pulloja tuohon automaattiin. Kukkien/pensaiden myyjä olisi kiva koska tolla mopolla ja selkärepulla saa tuotua kuitenkin vaan melko vähän kerrallaan kuten eilen totesin kun Grand Night marketilta jonkun yrpykän ruukkuinensa ostin. Myyjä vähän ihmetteli että tuohonko selkäreppuun se pitää laittaa kun eihän mene edes vetoketjut kiinni ja minä vaan nyökyttelin että ei haittaa kun mun mies ajaa mopolla perässä ja painaa torvea sitten jos alkaa tippumaan. Hienosti tuli ja tuossa se roikkuu kuistilla ja kuulemma aamuisin pitää antaa vettä ja vitamiinia kolmen kuukauden välein teelusikallinen. Että se on nyt selvä sitten. En kyllä innoissani älynnyt edes kysyä onko se minkämerkkinen kasvi -veikkaisin orkideaa mutta en ole varma. Minä oiken en tunne kun ruusun ja kielon.... Olen kyllä antanut itseni ymmärtää että orkideoja vaan sumutetaan sumutepullolla niihin imajuuriin joten hoito-ohjeet olisi sitten kyllä ristiriitaiset. Minulla oneksi ystävä FB:ssa joka on puutarhuri ja taidan kysyä häneltä apuja.

Aamulenkki tuli aloitettua hieman liian myöhään kun aurinko porotti jo täysillä. Kahdeksan maissa startattiin.  Kauppareissu kaupunkiin jossain vaiheessa suoritettava mutta muuten ollaan tontilla tänään. Josko saisi uudet pyykkinarut tänään! Täällä tuo aurinko on senverran kuuma ja UV säteily tehokasta että ei tahdo muoviset jutut kestää sitä kovin kauaa. Oskarin oksa tuotiin Suomesta ja sen luulisi kyllä pelittävän pidempäänkin. Ei senpuoleen täällä sitten kyllä ruostuukin helposti kaikki joka on vähänkin huonompaa materiaalia. Olisikohan tällä ilmastolla sellaista vaikutusta että rypyt oikenisi kanssa?  Nämä paikalliset ihmiset kun on niin "inhottavan" sileitä ja pieniä ja laihoja ja niiden hiukset on tummat tuuheat ja aina järjestyksessä vaikka ne painelee mopolla tuhatta ja sataa. Koskaan ne ei edes hikoile hemmetti!  -ei vaikea olisi meidän yhteiskuvasta heidän kanssaan sanoa kuka ei kuulu joukkoon.

Vieläkään ei ole näkynyt mitään pelottavia elukoita!!! Luca hyppii sammakoiden perässä ja äsken se jahtasi isoa sudenkorentoa ja taisi ikävä kyllä saada siihen sellaisen osuman että nyt se pyörii tuossa terassin lattialla kun mikäkin hyrrä. Luca lähti viimeistelemään näköjään tapausta, voi ei. Baro eli tämä meidän vaalea viikinki on täällä kyllä piristynyt ihmeesti (hahhahhaaa taitaa tuo mun äsken kirjoittamani ilmasto sittenkin tepsiä) siihen mitä Suomessa herra oli. Leikkii ja riehuu ihan erilailla -jopa leluilla leikkii. Sen mitä niitä nyt täällä enää on kun tuo Mustasurma Luca kaivaa kaikki lelut ja luut tuonne ruusupenkkiin. En muista kirjoitinko siitä jo aiemmin mutta tuolta se tulee aina turpa mullassa ja lelut on jemmattu todella hyvin maahan. En minäkään niitä löytäisi ellen salaa seuraisi mihin se aina menee seuraavaa hautaamaan.  Tosi syyllinen olo tulee mulle sitten kun pakkohan ne on sieltä kaivaa poiskin Baro jos menee niitä kaivamaan niin siitä tulee semmoinen tappelu että meinaa kiinanruusut mennä sileiksi. Tässä tälläkertaa löpinöitä ja koitan keksiä jotain kivaa uutta kerrottavaa ja kuvattavaa taas kunhan me käytäis jossain........ ehkä sunnuntaina sinne Khao Takiapin thriatlonia katsomaan, ehkä!

Ainiin... viime yö meni silmiä pestessä.. ostin pojille uudet punkkipannat joita sitten asentelin ja tietenkään en pessyt käsiä heti ja olin kai hieronut luomiani käsillä ja tunne oli kun olisi laittanut kylmägeeliä reippaasti yläluomiin! Yölläkin huuhtelin niitä mutta tunne vaan jatkui. Aamulla vähän parempi mutta kyllä on aika viileä tunne silmissä vieläkin HEH. -ei kylläkään virkistävä.

Tällaisia huispia setä myi, harmittaa ettei ton pitkän "karvat" on muovia!!!!

Lucan jemmaama pehmoluu, tälläkertaa kuivan ruohon alla.

Kiinanruusu taitaa olla

Tällaisen kukan repussa toin :)

 Täällä on tällaisia punkkipantoja jotka muistuttaa ihan normaalia pantaa. Mokkaisen oloinen pinta. Aika hienot siis... ja uskomattoman edulliset 80thb (100 thb=nyt noin 2.40)