Eilen maanantaina oli sitten ensimmäinen Thaimaankielen tentti. Kyllä jännitti ihan kun joskus nuorena tyttönä koulussa....

Ensin oli jokaisella suullinen kuulustelu ja sitten oli kirjallinen osuus. Yllättävän hyvin ainakin tuntui että olisi mennyt tosin tuloksia vielä odotellaan. Nyt on sitten pikkuisen lomaa ennenkuin alkaa toinen jakso 6.12. Ihana tunne kieltämättä kun ei ole kokoajan huono omatunto jos ei lue lue ja lue.

Juhlistettiin sitten päivää olusilla ja myöhemmin illalla vielä klubilla Jum's ravintolassa punkulla ja sitä tälläkertaa tuli otettua sen verran että aamulla tuntui että kissa on p'''''''nut suuhun YÄK. No mutta saahan sitä joskus...

Sitten kuultiin ihana uutinen että saadaan meidän hyvät ystävät Hua Hiniin jo ehkä ennen joulua    Niin ihanaa!!!!! Vuokraavat täältä talon meidän alueelta.

Täytyy tietysti hyödyntää heti ja tuottaa vähän Juhlamokkaa ja Oltermannia ja joitain mausteita ainakin.

Vaikka täällä on edullista käydä kaupassa niin länsimaalaiset tuotteet on jumalattoman kalliita esim. juustot jotka tulee esim. Saksasta tai Hollannista maksaa 25 euroa / kilo ja enemmänkin. Niin sen juustokeskustelunhan mä jo kävinkin aiemmin joten ei siitä enempää... Näkkileipä (WASA) yli kolme euroa paketti jne. Lihat sensijaan on äärimmäisen halpoja ja hyviä! Enpä ole niin hyvästä ja mureasta lihasta Suomessa lihakeittoa tehnyt kun täällä viikonloppuna ja se iso pala maksoi noin 2,40 euroa! Jauheliha (naudan) on 3 euroa kilo ja on ihan ykköstä.

Tänään mennään testaamaan ravintolan Terrace90:n Mexikolainen puffee pöytä 199 thb (n.4.50e)

Taekwondotreenit menossa (ehei...emme me....)

Grand Sportissa toimii Huahininseudun Suomalaiset ry:n kirjasto josta saa lainata kirjoja, lehtiä ja leffoja. Risto löysi Pyhäjärven sanomat ;))

Koulun viereinen baari jossa tentin jälkeen huurteiset kumottiin. Akilla ja Ristolla huojentuneet ilmeet

Mopot käytettiin pesulassa. Käsinpesu 1euro/mopo!!! Tosin ne tykkäs laittaa silikoonia sitten ihan jokapaikkaan... hyvä kun penkillä pysyi kun oli liukasta. Se että renkaatkin oli silikoonattu ei välttämättä ollut ihan hyvä asia kun asfaltilla tuppaa olemaan muuten liian liukasta!

"junatie" eli pätkä kylänraittia jonka varrella on Hua Hinin kaunis rautatieasema

ei se paljoa vaadi.... Hair Cut :)  Täällä on kaikenlaisia kampaamoja/partureita todella paljon -siis PALJON PALJON...tällaisista kojuista aina hienoihin salonkeihin. Vaatimattomammassa voi permiksen saada 4 eurolla. Hiusten leikkuu pari kolme euroa.

tähän kohtaan takapihalle olisi tarkoitus hommata sellainen "thaimaalainen" maja jossa on olkikatto, kaksi penkkiä ja välissä pöytä. Bambusta tehty runko. Käytiin jo puusepällä katsomassa ja kyselemässä hintoja ja kun se juusto on täällä kallista niin nämä majat sitten taas halpoja eli noin 80-100 eurolla saa sitten semmoisen kotiin kuljetettuna. Haaste on nyt vaan se että millä se tonne saadaan... ei taida mahtua tuosta autokatoksesta ja hiab -nosturia niillä ei ole että sais aidan yli... täytynee pyytää paikanpäälle rakentamaan. Betonialusta pitää valaa ensin. BBQ kaasugrillikin on jo katsottuna... sitten kokkikolmonen saa toteuttaa kaikenmaailman kokkauksiansa!