No niin on hektistä tämä täällä että viikkoon ei ole ehtinnyt kirjoittamaan ja varmaan kaikenlaista on tapahtunut tässä mutta ei enää muista! No yksi juttu oli viime viikolla kun oltiin Riston kanssa lenkillä niin 5 luomea kainaloissa ärtyi sen verran kovin että niistä alkoi vuotamaan verta. Todettiin että onhan ne siinä jo olleetkin että ei kun Hua Hin international polyclinikille kysymään poistaako ne siellä luomia ja jos niin mitä maksaa ja milloin tullaan... Olikin niin rivakkaa touhua että alle kymmenen minuuttia sisään menosta Risto oli jo operointipöydällä!  Lääkäri oli sellainen 100 vuotiaan näköinen 140 cm pätkä jokA melko hyvää englantia puhui mutta kun nää ei täällä hetikään ymmärrä mistään mitään... Suuret 70 -luvun silmälasit ja toinen silmä mustana... Päällä ei ollut valkoista pikkutakkia rusetilla niinkuin siellä joillain lääkäreillä on, vaan oli semmoinen pusakkamallinen takki jota käyttää noi mopotaksikuskit ja hihassa luki että NISSAN :DDD

Siinä se sitten pikkupappa fikkarilla katsoi Riston kainaloon ja kun muutama kerta yhdessä laskettiin että montako sieltä poistetaan niin päästiinhän sitten yhteisymmärrykseen. Tosin ei voinut olla ihan varma operaatiohuoneessa sitten että amputoiko koko käden vai vaan ne luomet! No alkukauhistuksesta (ukon ulkonäkö) selvittyämme setä olikin oikein ammattitaitoinen ja lupsakka herra!  5 luomea pois, antibioottikuuri ja kipulääkkeet mukaan! 7 päivänä joka päivä sinne puhdistamaan ja vaihtamaan kääreet (mitä Risto ei sitten tietenkään tehnyt kun yhtenä päivänä...) olis pitänyt mennä. Tikit on erittäin siistit joten vaihdamme kotona ne ja torstaina on sitten tikkien poisto.

Viime yönä oli tosi myrskyisää (tuuli) ja tänään taas aurinkoinen ilma. Yöllä oli meillä ikkunat läpivedolla ja taisinpa vähän saada vilustumisen poikasta kun tuntuu vähän oudolta olo! Buranaa vaan jotta huomenna taas koulun penkille pääsee.

Koirat nauttii olostansa kun ollaan kotosalla niin paljon :D