Uups... Risto kävi eilen poistamassa tikit 5:n luomen päältä ja Nissanmies ei ollut läsnä mutta hehkeä sisar hento valkoinen suoritti operaatiota. Risto hänelle siinä sitten kertoili (englanniksi ja thaiksi) että VIISI tikkiä pitää poistaa ja hentovalkoinen vielä toisteli että kylläpäs osaat hienosti sanoa thaiksi ja englanniksi että viisi tikkiä.... Homma selvä ja koska pikkuisen punoitti joku reuna niin hoitaja kysymään Nissanilta että mitä nyt ja taas tuli hevoskuuri antibioottia (jota kumminkaan ei todella kannata enää syödä kaiken sen jälkeen mitä syöty jo viikko)

Minä ja niin moni muu puhuu sen puolesta että täällä saa erinomaista hoitoa edukkaasti ja se varmasti pitää paikkansa MUTTA täytyy sata kertaa varmistaa että homma OK ja vielä sen jälkeen pari kertaa... Nimittäin tänäaamuna Risto katseli peilistä että miltä ne leikatut kohdat näyttää niin olipa yllätys että yksi tikki oli jäänyt kokonaan poistamatta! Siinä se oli sininen lanka täysin näkyvissä. Kuinka voi tehdä joku noin kardinaalivirheen? -ehkä Risto lirkutteli liikaa ja unohti että piti ottaa viisi tikkiä pois. Tänään sitten tämä sisar tumma -ei niin hentoinen- avusti Ristoa sen poistossa.

Sitten löydettiin siitä lääkärin vierestä mielenkiintoinen kauppa! Myy poliisitavaraa siinä ja oli kaupan POLICE liiviä ja asekoteloa ja lippalakkia yms. (myös vartijamalleja) Mentiin sinne ja Risto huomasi kivan ja hyvänoloisen kypärän siellä ja siinä on virallinen poliisilogokin (tinattu) niin eipä mitään kun 400 thb ja se on sun!  Heräsi vaan kysymys mieleen että milläs sitä sitten oikean poliisin tunnistaa kun kaikki muu rekvisiitta paitsi pyssyt ja puukot on kaupan kelle vaan?

Luca sai samanlaisen miniatyyrikypärän kun isäntäkin!!

Kotimatkalla piipahdettiin yhteen (miljoonista täällä...) puutarhamyymälään vain katselemaan... No siinä kävi sitten niin että ostettiin autokuorma kasveja, ruukkuja ja multaa! Palmuja ruukkuihin pihalle ja sitten jotain maahan kaivettavaksi. Hinnat on niin naurettavia että ihan itketti. Tämä vaan lisää sitä tuskaa että on pakko mennä hakemaan enemmän ja nopeesti. Kaveri toi ne viiden maissa illalla tänne ja koska tuo pimeä tulee nopeasti niin otsalampun kera niitä ruukkuihin istutettiin. Huomenna tulee tarhuri istuttamaan maahan laitettavat paikalleen.

Nyt perjantaipäivänä tehtiin "home made Lasagnea" oikein kunnon vuoka ja se oli hyvää -kera punaviinin! Ja yritettiin opiskella koululäksyjä mutta tuntui jotenkin niin ylivoimaisen raskaalta että siirrettiin tuskaa huomiselle...

Poliisipäällikkö ja sen apulainen

appari :D

Little Garden -puutarhamyymälä josta kasvit ostettiin. Nainen puhui vain vähän englantia mutta me osattiin Thaiksi sanoa riittävän monta asiaa (yhdistettynä enkku ja käsimerkit) niin hommat hoitui!

Tässä meidän saalis! alle 100 euroa kotiin kuljetettuna ja sisälsi vielä 12 säkkiä multaa

ja nämä ruukut kuului myös siihen summaan...

illan aherrus oli ihan mukava näky aamulla!

siitä se lähtee nätisti rönsyämään -toivottavasti ainakin!

laitettiin samoja kukkasia ruukkuihin ja tuohon aidan päälle :)