Lähdettiin eilen sunnuntai -ajelulle vailla sen kummempaa määränpäätä vaan mopoilla koluamaan pikkuteitä. Löydettiin sitten tässä aika lähellä kylttejä joista ei juurikaan ymmärrä mitään (vielä HEHHEHH...) mutta jonkinlaisista kelluvista markkinoista oli kyse ja aloimme seurata niitä opasteita.

Ihan vielä ei kaupoille päästy sillä siellä vasta aluetta tehtiin ja oli kovasti koneita ja porukkaa töissä. Kaivavat ne markkinat -siis sen vesistön- ihan pellolle ja on siellä jonkin verran jo olemassa olevia lätäköitäkin. Toivotaan että Hua Hinissa saadaan sinnekin turisteja kiikutettua! Ja tietenkin paikallisia mutta hintataso taitaa olla semmoinen että eivät sieltä porkkanoitansa paljoa ostele....

Oli melkoisen "keskellä ei mitään" tuo paikka mutta hyvät opasteet sinne on jo nyt olemassa vaikka ko.alue pitäisi olla valmis tämän vuoden toukokuussa. (kovin saavat kyllä töitä tehdä että se aikataulu pitää mutta....)

Jatkoimme matkaamme sitten kaikenmaailman lehmilaitumien läpi ja tuoksu/haju kertoi jossain vaiheessa että olimme tämän paikallisen "L&T":n varikolla ihan juuri... nenästä kiinni ja eteenpäin!  Äskeisen kokemuksen jälkeen vastaan tuli sellaiset vehreät maisemat että ja oli niin kaunista maalaisidylliä -tuli mieleen jotenkin Nummenpään maisemat siellä Nurmijärvellä. Poikkeuksena tietysti että täällä ei kasvanut kaalia vaan lähinnä ananasta ja tuollaista korkeaa heinää/ruokoa jota ensin ajattelimme maissipelloksi mutta voisikohan se olla myös sokeriruokoa??? Sarjassamme "47v ja luuli että ananas kasvaa puussa" tämä veikkaus kyllä nyt menee myös.

Sunnuntaipäiväolusen (iso Chang) nautimme Hammondimiehen baarissa Nyt vaan ei urut soineet vaan olivat vielä liinan alla....

Kotona ilta leffoja telkkarista katsellen ja todeten että olipas melkoisen surkeat tarjonnat!!! Ei meinannut uni tulla silmään kun tiesi että aamulla on se koulu...

Tänään skypepuhelu rakkaalta pojaltani Hyvinkäältä ja eilen Jannatytöltä ja Milzulta Klaukkalasta, -appiukkokin (riston isä) oli soitellut mutten kuullut HÖH. Ihana kun on nämä viestimet koska kyllä se ikävä vaan tulee aina sillontällön vaikkakin menee melko pian pois kun kuulee että heillä kaikki hyvin ja täällä myös.

Tosin surukseni kuulin myös että ex appeni oli nukkunut pois torstaina ja se on iso suru monelle nyt. Voimia kaikille ketä se koskettaa!

Tässä kuva opastekyltistä sinne tulevaan Floating Marketingille. ostella saa kojuista ja veneistä...

tällaiseen "tasamaastoon sitä kaivetaan" Taustalla häämöttää aloitettuja rakennuksia ja tosiaan toukokuussa pitäsi jo päästä kaupantekoon??

aikasen järeitä puita sitä löytyy täältäkin... ajoivat näitä siellä Floating marketin työmaalla

kaunis maisema "nummenpäästä" ja tuo ruoho.... ollakko sokeriruokoa vaiko mitä?