Ihan nolottaa kun en ole yli kuukauteen tänne mitään kirjoittanut vaikka tottakai täällä kokoajan sattuu ja tapahtuu... Kaverit olivat kaksiviikkoisen täällä ja taisi Thaimaa jonkun kolon ajatuksiin tehdä koska viihtyivät hyvin ja lupasivat tulla uudelleenkin. Vuokrasivat ok talon tästä samalta alueelta kun mekin.

Koulussa on jo toinen jakso loppusuoralla ja 10.1. on tentti sitten taas ja nyt on kyllä sitten sen verran hankala jakso tämä että oikeesti jännittää. Kellonajat -voi kuulostaa helpolta- mutta nämä sanovat ne niin monella ihmeellisella tavalla että mikään ei ole loogista! Ja viikonpäivät sekä kuukaudet myös ollaan opeteltu ja käyttämään niitä sitten keskusteluissa. Heh "suomalaisittain tähän kirjoitettuna" kuullostavat niin hauskoilta että ne jopa taidan muistaa.... muutama tähän: magaraa (makkaraa)=tammikuu, gumpaa(skumppaa) on helmikuu, miinaa=maaliskuu, meesaa=huhtikuu, prutsapaa=toukokuu, mitunaa (mittumaari)=kesäkuu, garagadaa=heinäkuu.

Singhaa (singaa)=elokuu, ganjaa(kaljaa)syyskuu..jnejnejne. HEH paljon muistisääntöjä!

Jouluaattona ei tehty mitään kun meille tuli vuokralaiset tähän taloon viikoksi ja he saapuivat klo 18 illalla. Olimme ehtineet antaa jouluviikon pois jo ennenkuin tiesimme että pääsemme muuttamaan tänne ja eipä siinä sitten muuta voinut kun ottaa itselle viikoksi vuokra-asunto. Ihana asunto olikin ja tuolla lähempänä keskustaa. Risto oli joulupukkina ja kotiutui vasta klo 20. Kävimme pikaisesti kaupungilla syömässä. Joulupäivänä sitten ystävämme järjesti ravintolassaan meille joulukinkkua, rosollia ja itse tekemäänsä konjakkisinappia NAM.

Uudenvuoden aatto eli eilen, meni myös rauhallisesti kun kotiuduimme puolilta päivin omaan kotiin ja olo oli melko puhki kun kaikki tavarat saimme taas paikoillensa. Taksia keskustaan emme meinanneet illalla millään saada kun täällä oli liikenne melko sekaisin ja ruuhkainen. Kävimme kumminkin isossa kauppakeskuksessa katsomassa ohjelmatarjontaa ja sitten rannalla käveltiin kun siellä oli valtavasti kaikkia tapahtumia ja raketteja lähettelivät. Syötiin hyvin ja 23 maissa pullean vatsan viereen nukkumaan.

Tänään lauantaina on ollut pyykkipäivä ja ihan vaan ollaan & nakkikastiketta ja perunamuusia kokkaan kohta.

Baro ressukka on "pömpeli" päässä kun pakko laittaa ettei nuole tassuaan ihan rikki... poistin siitä toissapäivänä varpaanvälistä ensimmäisen punkin ja taisi olla siinä liian kauan ja vaikka sain sen kokonaan pois, on se ehkä vähän tulehtunut ja jätkä nuolee sitä kokoajan muuten.

Tässä esiintymislava Hua Hin Market Villagen sisäpihalta jossa juhlat oli. Hua Hin count down 2011!

Heh nämä on kyllä hauskoja... Changin olutbaarissa sai ostaa tuollaisen hanan olutta pöytään ja siinä oli 9-10 litraa kaljaa. Hintaa täällä en tiedä kun emme käyneet mutta diskossa samanmoinen systeemi on alle 20 euroa:)))

tämän nimisessä paikassa olimme viikon :)

asia mitä en oikein ymmärrä että miten uskaltavat.... täällä tuikataan tulee ojanpielet ja muut paikat josta halutaan heinät yms.pois. Kuivaa on kun Beduiinin suussa mutta tuli iloisesti jätetään siihen vaan ihan asutuksen viereen itsekseen. Ketään ei näkynyt lähimaillakaan...

täällä on valtavasti kauniita temppeleitä! Vuorilla temppeleiden yläpuolelle ei saa rakentaa

teiden varsilla näkyy tällaisia henkien talojen rykelmiä. Lähinnä muistuttaa kaatopaikkaa sanon minä!

meidän pihalla ei ole henkien taloa mutta tällainen maja hommattiin :) Toivat osittain osina sen ja kasasivat sitten tässä paikan päällä pari tuntia sitä. Hintaa tuli n.150 euroa! ja maalipönttö kaupanpäälle...

siinä se rakentuu :)