Grand Sportin tiloissa tuolla keskustassa oltiin lauantaina laulamassa Suomikaraokea (tai no RIsto ei laulanut) Lauantaitanssit myös pyörähdin -hain kaikkia kaksilahkeisia jotka kynnelle kykenivät! Riston sain pakotettua yhteen hitaaseen. Kauniisti kun pyysin daameilta että saako heidän siippaa tanssittaa niin kukaan ei pistänyt pahakseen :)

Lulu ja Mombasa oli mun kappaleet tällä kertaa ja taisinpa "napata lennosta"  jonkun kappaleen jota kukaan ei tullut laulamaan niin minä tietenkin sinne sitten voi herranjestas sentään tätä meidän mammaa!!!

Sitten piti melkein alkaa kirkumaan kun Frederik seisoi vieressä baaritiskillä .. kävi promoamassa ensiviikonlopun keikkaa kun tulee sinne laulamaan! Just ku sanoin Ristolle että nyt mä haen sitä sitten tanssimaan kun joku lauloi sen biisiä karaokessa ni eipä tuota enää löytynyt...HAHHAAA kohta täällä kai sitten esiintyy Matti Nykänen ja muut suuruudet. Ihan ku Grand Canarialla! No kivaahan se on että tapahtuu....

Sitten löysin täältä Suomalaismiehen joka tekee tilauksesta leipomuksia... tilasin häneltä 10 lihistä ja 10 karjalanpiirakkaa, 10 perunapiirakkaa ja kymmenen ruisleipästä. Saa tuoreena hakea ne sitten NAAM. Hinnat on sen verran edullisia että nyt ei itse viitsi leipoa (tietenkin riippuu miltä maistuu) Lihikset tais olla 50 thb eli noin 1.20 kpl ja karjala/riisipiirakat 35thb jne.

Me saatiin suomalaisilta ystäviltämme lahjaksi muutamia lahjakortteja Sizzler -ravintolaan tuohon isoon ostoshelvettiin ja siellä käytiin päivällä syömässä ihan uskomaton salaatti/keitto Puffet! 159 thb ja saat syödä niin paljon kun jaksat ja salaattitavaraa on!!! lisäksi 3-4 keittoa, pastaa ja jälkiruoat sekä hedelmät kuuluu.

Iltapalaksi täällä porisee kotoisasti pinaattikeitto!

AIniin tentti oli tänään ja semmonen tuntuma on että ok mennään läpi. Suullinen testi oli mulla vähän vaikea mutta kyllä se siitä kiitettävän antoi. Tooneihin eli sanojen "korkeuseroihin" pyysi kiinnittää enemmän huomiota yms. Täytyy koittaa! Nyt sitten kaksi viikkoa lomaa koulusta ja se on hyvä se.