Kohta Suomessakin alkaa "räystäät tippua" oikein kunnolla ja linnut laulaa kevättä! Se oli tosi ihanaa aikaa siellä!

Täällä on alkamassa kuuma kausi tuotapikaa ja nautitaan näistä vähän viileämmistä keleistä täysin rinnoin!

Kiinalainen uusivuosi täällä näkyy ja ennenkaikkea KUULUU erittäin vahvasti. Alkuviikosta musiikki ja jonkinlainen puhe kuului niin kovaa tuolta temppelistä joka on n.3km päässä täältä, että luultiin lähimpien naapureiden pitävän kunnon pirskeitä. Ja tuo musisointi kesti läpi yön/öiden... Papatteja ammuttiin läpi yön ja aamuviideltä tuli semmonen patteristo alkuviikosta että tuntui sodan alulta!  Kauniisti ovat tehneen koristeluja ja juhlatapahtumia täällä vaikka ei heidän "oma" uusivuosi olekaaan.

Tämä viikko on mennyt erittäin rauhallisesti ja viikonloppu myös. Sain siipan taipumaan makkarin huonekalujen järjestyksen muuttamiseen!!! Ja omasta mielestä hyvä tuli.

Huomenna sitten opiskeltava miljoona adjektiivia Thaiksi koska maanantaina harjoittelemme niitä....  Päätä huimaa ja pyörryttää!

Iso emakkosika ja pikkupikku -palleroiset (oli joskus muutama kuukaus sitten pieniä..) laajensivat reviiriään tuohon ihan aidan toiselle puolelle... onneksi pysyivät sillä puolella! Emakko on semmosen muutaman satakiloa :)

 

 

masterbedroomin uusi järjestys :) Ennen sängyn pääty oli tuossa ikkunan alla ja kaapit tuossa nykyisen sängyn päädyn paikalla. Liukuovi altaalle jää nyt sängyn viereiselle sivulle. Tauluja vaan puuttuu nyt tuolta päätyseinältä...

Pojatkin tulivat ihmettelemään uutta järjestystä!