No tästä kyseisestö laitteesta olen jo jonkun kerran kirjottanut mutta kertauksen vuoksi:

ennen joulua ostimme hienon jää/pakastinkaappiyhdistelmän josta saa myös jääpaloja/jäämurskaa ja vettä!

Kuinka ollakaan ei vettä tullut sitten siitä läpi kun 2dl minuutissa ja siitä alkoi jumalaton korjausmiesten juokseminen täällä! Kukaan ei saanut kuntoon sitä ja milloin tilattiin uusia suodattimia ja milloin jotain muuta. Kunnes sitten noin kuukausi sitten uskoivat että sitä ei saa kuntoon ja tarjoutuivat antamaan uuden tilalle! JESSS... jota sitten alettiin odottamaan kun sanoi että kahden viikon kuluttua tulee uusi kaappi ja vanha viedään pois.

Oli hyvin pahoillaan koska oltiin saatu jo niin kauan odotella kaappia kuntoon. Aina myös kysyi että pärjätäänkö nyt varmasti se aika tuon kaapin kanssa ja sanoin että JUU koska jääkaappi ja pakastin siinä toimi.

Sitten viime viikolla tuli odotettu puhelu että tulevat hakemaan viimein tuon "risan" pois. Mutta samaan hengenvetoon totesi että UUSI tulee sitten viikon päästä.... Sanoin ettei voida missään tapauksessa olla ilman jääkaappia ja pakasteitakin on jonkun verran... Toivat jonkun vanhan jääkaapin tänne joka liian pieni meille ja se pajkastelokerokin oli ihan liian pieni. Viikko kuulemma ja sitten tulee meiän hieno LG!!!

Tänään soitin liikkeeseen ja kysyin LG:kaappia ku viikko mennyt nii kaveri ensin sanoi että hän on koittanut saada LG tehtaalle yhteyttä ja ehkä ensiviikolla tulee... Sanoin että TÄLLÄ viikolla tarvitaan se ja hän lupasi soittaa uudelleen.

Puhelu tuli ja herra kertoi että heillä ei ole tuollaista samanlaista kaappia olemassa mutta "madam" me voimme tuoda valkoisen lähes samanlaisen!!!!!!!!!!!!!!!!! No eihän me VALKOISTA oteta ja kun sen sanoin niin meni ihan sekaisin... Ilmoitin ettei muuta vaihtoehtoa ole kun rahat takaisin ja mennään toisesta kaupasta ostamaan. Huomenna sitten mennään tapaamaan isoa johtajaa... Yrittävät varmaan meille myydä kalliimpaa mutta päätös on että EI. Katsotaan miten käy???