Kolmen viikon loma koulusta onkin kestänyt jo 4 viikkoa ja ensiviikon torstaina vasta alkaa taas. No mitäs siinä kivahan se on välillä olla niinkuin "lomalla". Kirjoittamisen ja lukemisen opettelu alkaa seuraavaksi ja siinä varmasti riitää puuhaa!

Kia lähti viime viikon keskiviikkona Suomeen takaisin ja kelit taisi hänellä olla täällä kohtuulliset koska viimeinen viikko muistaakseni vaan oli lähes kokonaan epäivakaista ja kylmää sekä yllätävän sateista! Nyt on ollut tällä viikollakin koko alkuviikko NIIN kylmää että sisällä on pitänyt olla pitkälahkeista ja filtin alla katsoa telkkaria. Tosiaan kuten kirjoitinkin niin tämä lämpötila ei ole sitä mitä "mittari näyttää" kun esim on ollut 19 astetta ja tuulee ja sataa niin voisi verrata Suomen +12!  Tänään juuri NYT näyttäytyy aurinko ja lämpötilakin taitaa kohota 25 paikkeille. (senhän kuuluisi nyt olla noin 40+) Mitään tulvaongelmia meillä ei täällä ole lainkaan toisin kun tuolla eteläisessä Thaimaassa jossa tilanne on aika lohduton... Ja samalla muutamia provinsseja sitten on julistettu hätätilaan kun on kuivuus!

Saunan kiukaan vastukset viimein sitten pari viikkoa sitten tuli tänne ja Risto kera apulaisten asensi ne paikalleen. Vaikka "oikeita" kiuaskiviä ei ollut kuin muutama ja loput mitä sattuu niin ihan mielettömän hyvät löylyt sieltä nyt saa. Miehet myös pesivät saunan.  Kiukaalla lämmitettiin HK sinistä ja olut oli sopivan viileää. Eipä taida täällä kovin muunmaalaiset saunoa....

Tikkataulu ostettiin viimeviikolla ja viime lauantaina käytiin keilaamassa kavereiden kanssa. Se oli tosi mukavaa ja virisihän siinä hyvä kilpailuhenkikin

Nyt kun vaihtuu huhtikuuksi niin tänne taloillensa on tulossa paljon suomalaisia omistajia lomailemaan. Muutamia täällä jo onkin paikalla. Täytyy saada karaokelaitteet korjaamolta pääsiäiseksi jotta päästään pitämään bileet!  -tai oikeastaan sieltä PITÄISI tulla uudet laitteet kokonaan.... Saapas nähdä kuinka käy. Takuu niissä oli voimassa ja vietiin ostopaikkaan niin alkoi sellainen pulina ja selvitys varmaan 10 pikkuthaimaalaista kaveria siinä hääri ja testasivat sitten että ne todellakin oli rikki. No sitten pitkällisen pohtimisen jälkeen heistä joku totesi että "juu on rikki ja takuuseen menee ja MEIDÄN pitää toimittaa ne Pranburiin jossa on ko laitteiden korjaamo tai mikä liekään maahantuoja... me siinä hammasta purren mutta hymyillen kerromme että "ei me emme vie niitä mihinkään vaan te toimitatte ne sinne ja sitten me tulemme hakemaan ne teiltä tästä keskustasta ja että koska laitteet oli niin halvat että taksimatka sinne Pranburiin menopaluu kertaa 2 on kalliimpi kun uudet laitteet" 

Ja se tuntui olevan melko vaikea heidän ymmärtää mutta ihme ja kumma asia sitten selvisikin niin että HE hoitavat meille täysin uudet laitteet Pranburista ja soittavat sitten meille kun ne on noudettavissa ja iloisin ilmein kertoivat että me voimme viedä siksi aikaa (noin 10 pv) nuo rikkinäiset sitten vaikka kotiin ja tuoda takaisin sitten samalla kun noudamme ne uudet!!!!!!  Voi herranpieksut -mitä me teemme kotonamme täysin toimimattomilla laitteilla jotka jo nyt jouduimme taksilla raahaamaan keskustaan.

Ja sitten kaikki KUITENKIN meni vielä niin että he lähettävät risat Pranburiin ja kun ne on siellä sitten todettu risoiksi taas kerran niin sitten tulee ne uudet.

Pääasia että takuu toimi kun olen kuullut täällä takuun olevan yleensä voimassa VAIN SILLON KUN LAITE ON EHJÄ

Nämä on näitä sarjassamme "hauska nauraa jälkeenpäin" .

Kuten myös se että oleme sille meidän surullisen kuuluisalle LG:lle odottanut puuseppää tekemään kaappia siihen ympärille nyt noin 3kk ja kun pari kertaa sitä kyseltiin tuossa ensimmäisen kerran jo tammikuun alussa niin sanoivat että täytyy ottaa uudelleen vielä mittoja ja tammikuun lopussa sitten on valmista. Eipä näkynyt eikä kuulunut joten soittelin tuossa pariviikkoa sitten että joko kaappi mahtaa olla valmis niin vastaus olikin että:  "I dont think so" ja kun sitten kyselin että no mikäs siinä niin totesi minulle että "teidän täytyy etsiä uusi puuseppä että tämä ei nyt ehdi!"

Tällaista tälläkertaa ja pitäisi pitäisi tosiaan kirjoitella useammin...

"tyylikästä keilaamista eikö :DDDDDDDDDDDDDD"

"oma hana" Norsu -merkkistä juomaa

eilen lähdettiin "ex tempore" paikallisbussilla Cha Amiin käymään. Se on noin 30km Hua Hinista pohjoiseen päin ja melko hiljainen paikka. Keli oli mitä oli.... joten ei rannallakaan ollut ihmisiä paljoa. Itse ranta näyttäisi kivalta ja on todella pitkä myös ja siinä menee kiva rantaboulevardi jota lampsittiin. Linja-auto maksoi 40 thb / hlö / suunta joten ei kallista.