Olipahan kerrankin juhla tuo Thaimaalainen uusi vuosi! Aiemmin vaan kuullut tarinoita ja pääsääntöisin hurjiakin sellaisia mutta nyt onnistuttiin olemaan mukana. Hua Hinissa vietetään vain yksipäiväistä juhlaa toisin kun monessa muussa paikassa ke-pe on juhla-aika.

Heti aamusta seremonioiden ja paraatien jälkeen alkoi hillitön veden heittäminen kaduilla ja JOKAPAIKASSA... Ja kuka mitäkin kummallisempia tapoja sitä tehdä oli kehitellyt, AIvan yleistä oli että tuota päätietä (kolme kaistaa molempiin suuntiin) ajaa -tai matelee- lava-autoja joiden kyydissä parhaimmillaan parikymmentä henkeä isoja ja pieniä ihmsisiä ja valtavat saavit jääkylmää vettä. Sieltä viskotaan ja ammutaan kaikkea mikä liikkuu. Mentiin ensin tuohon isoon ostoshelvettiin katsomaan bändiesityksiä ja vaahtobailuja. Sinne oli marketin pihaan tehty lapsille ja aikuisille omat vaahtokarsinat ja Suomessa varmaan kaikki tuo olisi kielletty koska sattuu harmeja. No kai niitä sattuu täälläkin mutta kivaa oli. Käytiin syömässä ja lähdettiin kävelemään rannalle päin Hiltonin eteen niin sitten vasta me kastuttiin kunnolla ja porukat lääppi semmoista liituväriä kasvoihin ja vaatteisiin ja jokapaikkaan. Hiltonin edessä ravintolassa sitten pyssyt ja vedet ja jäät raflan puolesta. Kiitos koiruuksien minä kotiuduin ennen klo 20 kotiin ja uskaltauduin taas kerran mopotaksin kyytiin!

Hirveä oli varmaan kaupungissa ja liikehuoneistojen ikkunoissa + autoissa sotku torstaina!!!!

Tänne on tullut taas uusia ihania Suomalaisia taloillensa lomailemaan:)

Huomenna menen piinapenkkiin nimittäin hammaslääkäriin! Laitatan muutamaan takahampaaseen kruunut täällä kun on niin paljon edullisempaa kuin Suomessa mutta kun inhoon hammaslääkäriä niin... Tosin nämä kellä olen käynyt ovat erittäin ammattitaitoisia ja helläkätisiä ja ymmärtäväisiä tällaista pelkuria kohtaan. Hammaslääkärin hoitovälineet ja tilat on ensiluokkaisen moderneja ja puhtaita kyllä.

Tänään ripsotteli hieman vettä mutta lämmintä riitti... tavattiin entinen duunikaveri tuolla keskustassa ja oltiin lounaalla. Ja saatiinpa Suomesta tuliaisiakin taas tänään eli Niina ja Paavo toi juustoa NAM ja rakas ystäväni Raija lähetti ruisleipää ja kaffetta ja leffoja KIITOS. Mirkku ja Marko pitivät sitten huolen sinisistä lenkeistä ja ryynimakkarasta muun muassa!

Eilen laitettiin lihapiirakkatilaus sisään joten keskiviikkona (huomenna) tulee sitten maanmainioita "suomalaisen makuisia" lihiksiä suoraan uunista ja ne leivotaan täällä Hua Hinissa!

Kauniit ja Rohkeat pyörii just telkkarissa ja vaikken ole lähes 6 kk sitä katsonutkaan niin näköjään hyvin pysyy kärryillä..... eli näihin kuviin ja tunnelmiin taas!

tässä ensimmäisiä vedenheittopisteitä kun taksilla laskeuduttiin alas kaupunkiin, pelotti ettäavaavat ovet ja heittävät sisään!

näkymää taksin sisältä, harmi että mulla loppui akku kamerasta enkä saanut niitä isolta tieltä otettuja "lava-autokuvia"

muksujen vaahtobailut. Jonkinlaisella tykillä sitä tehtiin ja vaatteet päällä ne tuolla bailasivat ja kaikenmaailman laitteita mukana. Ihan vaan pikkusen pelotti että mahtaako niitä kaiken pienimpiä ihmisiä tuolta aina nähdä..... Thaimaalaiseen tyyliin musaa soitettiin KOVAA