Hirmuisesti on ollut vaikeuksia nettiyhteyksien kanssa täällä nyt muutama viikko! Eli nyt sen huomaa taas kerran kuinka "riippuvaiseksi" sitä tulee netistä kun tuntui aivan ahdistavalta ettei saanut yhteyttä ns. ulkomaailmaan kun ei päässyt lukemaan uutisia tai kommunikoimaan ihmisten kanssa.

Tänään (taas kerran...) kävimme nettiliikkeessä kertomassa että jotain pitäisi tehdä asian hyväksi. Lupasivat miehet kotiin käymään jälleen... Se on vaan sinällään hirmu harmillista jokapäivä odottaa jotain tyyppiä käymään hoitamaan jotain asiaa kun eivät he osaa sanoa mihin kellonaikaan edes suunnilleen tulisivat. Nämäkin nettimiehet on täällä käyneet pari kertaa ja aina on Helpdeskissä sanottu että soittavat etukäteen ja sopivat kellonajan... No sitten soittavat kun ovat jo meidän portilla että "Madam, we are here" Ja sitten kun sanon että "okei, 3 minutes we are home" ja he vastaavat että "Yes madam, we wait" 

Ja kun sitten ajamme kotia kohden kolmen minuutin matkan päästä niin eiköhän he tule vastaan autolla! Pysäytän heidät ja sanon että madam tässä on menossa kotiin juuri kun te odotatte. Ja iso hymy kasvoilla sanovat JEES madam we come!

Nyt oli sitten tänään asialla todella ammattimaiset kaverit ja saimme myös suoran puhelinnumeron heistä toiselle jos netti alkaa tökkimään. Ja nyt se näyttääkin pelaavan kuten pitää.

Meillä on koulusta nyt neljän viikon loma koska minä lähden käymään Suomessa 28.5.-15.6. Risto jää hoitamaan koiria Hua Hiniin. Tentti oli viimeviikolla ja vaikkei tuloksia ollakaan vielä saatu niin kumma kutina on että kiitettävällä päästään läpi!

Tänään löydettiin ihan Hua Hinin keskustan tuntumasta todella kiva paikka nimeltä Plearnwan. Se on yllättävän huomaamaton tuosta päätieltä katsottuna mutta kun astelee portista sisään niin tuntuu että on tullut 100 vuotta taaksepäin! Siellä on rakennettuna puusta (lattioita myöden) ihana rakennuskokonaisuus jossa on Hua Hinin historiasta kertovia asioita näytillä ja myynnissä. Kaikenlaista vintagea myös löytyy sekä viikonloppuisin kuulemma on open air movies tarjolla!

Turisteja siellä oli melko paljon vaikkei täällä muuten niitä juurikaan näe tähän aikaan vuodesta. Japanilaiset ja Kiinalaiset tulee tähän aikaan vuodesta näköjään isommissa ryhmissä.

Plearnwan sisäänkäynti pääkadun puolella ja ei uskoisi millaisen alueen pitää takanaan

vanhanajan parturi ;)) Ainoastaan tuo muovinen spraypullo vähän latistaa tunnellmaa...

 

Sitten en ole kirjoittanutkaan että saimme viimeinkin puusepän paikalle ottamaan mitat meidän keittiöstä kun halusimme sille "kuuluisalle jääkaapille" ympärille kaapiston ja vanhan jääkaapin jättämään aukkoon halusimme säilytystilaa ja ovet + laatikoita. Viisi kuukautta siinä meni että nämä saimme paikan päälle... Olisihan täällä toki puuseppiä muuallakin mutta koska meille piti tulla juuri samanlaista materiaalia ja saman väristä kun muutkin kaapit ovat niin parasta oli saada sama porukka tekemään. Tulos on mitä loistavin ja hinta/laatusuhde kohdallaan. Kaapit tulivat kahden viikon päästä mittauksista  (Risto suunnitteli ja piirsi) osittain valmiina ja täällä paikanpäällä teki 6 miestä hommia 6 tuntia viimeistellen ja kiinnitellen niitä.

sinne se upposi ja vesisuodattimet jäivät piiloon uuteen "siivouskaappiin"

tässä mikrouunin uusi "paikka". Ennen tuossa oli upotettuna vanha jääkaappi ja nyt siinä on paljon kaivattua lisätilaa säilytykseen... 3 vetolaatikkoa ja alakaappi.

lopputulos on että uudet kaapit sopeutui vanhojen joukkoon täydelliesesti:D

Tämän viikon sitten yritän asennoitua että tulen Suomeen käymään... Hirmu ikävä on tottakai Milenaa ja lapsia sekä muita sukulaisia/tuttavia, mutta kyllä on NIIN haikea jättää Risto ja koirat tänne...