1686272.jpgTässä muutama kuva taas missä mennään kun viikko 22 rakentamisessa on takana.

Näyttää kovin siltä että aikataulussa ovat. Sielläkin on kovat sateet paikka paikoin ollut nyt kun on sadekausi meneillään. Talon ulkoseiniä ja osin sisältäkin on maalattu ja tasoiteltu paikkoja.

 Kyllä sinne mielellään lähtisi kun vaan....HUOKAUS taitaa joulukin tulla ennemmin. -no ei maalata piruja seinille. Me olemme nyt täällä tyhjentäneet taloa aika lailla jo. Viime torstaina lähti isompi taulutelkkari ja kotiteatterit ja yksi sohva. Astiastot (ruokailu) on jo menneet niin että ei ole kuin kolme puolisyvää lautasta jotka siis toimivat sekä keitto- että muina lautasina ja kertakäyttölautaset on jokapäiväinen vaihtoehto myös. Jos tulisi joku kylään niin joutuisi turvautumaan isoäidin perintöastioihin joista normaalisti syömme vain jouluna. -kai kukaan ei enää uskallakaan meille tulla.

Juhannusvieraatkin  istuivat terassin lattialla kun molemmat puutarhakalustot on jo myyty. -niin kyllä grillikin,  mutta luovutus sovittiin vasta jussin jälkeen :-)

Ja huvittavaa (?) on myös kaiken tämän keskellä, että kun olemme sopineet jo osan porukkaa kanssa että tulevat meille sinne kylään loka- marraskuussa niin mitäpä jos emme itse olisikaan paikalla.... No olisihan siellä heille ainakin tyhjät huoneet ja uima-allas käytössä. Mielikuvitusta ja sissihenkeä kehiin vaan.

1686271.jpg

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin täältä Nurmijärveltä!