Tänään on täällä ollut taas erittäin hieno päivä! Auriko hellii ja lämpöä riittää.

Eilen olikin hieman viileämpää  pitkään aamusta. Kello soitti 7.00 ja aloitimme tauon jälkeen aamulenkkeilyn... huh kyllä sen huomaa miten muutamassa viikossa kunto huononee jos ei tee mitään. Eilinen päivä kului siivotessa ja pyykätessä.

Tänään oli koulua ja jälleen kerran (kumma...) yllätyimme mitä kaikkea ihmeellistä sitä pitääkään oppia mutta haasteita kaivataan! Tosin loppupeleissä -eli sitten kun ollaan mukamas opittu ne hienot sanat ja lauserakenteet yms.- ilmoitetaankin "niin mutta ei niitä normaalisti käytetä vaan mennään ihan siitä mistä aita on matalin"  ja sanommekin ne samat jutut paljon paljon yksinkertaisemmin   Ihanaa oppia uutta kyllä on ei sitä voi kieltää.

Vaikka oli kaunis päivä niin oli melkomoinen tuuli! Tultiin mopoilla kotiin koulusta ja nauratti itseäkin oikein siinä että miten tämän Vuodatukseen osaisi parhaiten kuvailla miltä tuntuu kova tuuli kun ajaa kovaa... -no se tuntuu siltä että; huulet kuivuu naamaan kiini ja nenän kautta (vaikka visiiri) menee tuuli päänsisään ja kuivattaa lähes aivotkin Ja rystyset puristaa ohjaustangon kahvoja niin että jännetupintulehdus on lähellä... Mutta kivaa sekin siis on.

Kun tältä tuuliselta reissulta kotiuduttiin niin yllätys olikin suuri... ei käänny avain lukossa ei.. Ja kaksi koiraa hyppii ovea vasten ja vinkuu (lasiovet) että miksi ette avaa jo.

Jostain kumman syystä lukko oli jumittunut paikalleen eikä avain käänny siinä vaikka mitä tekisi. Ruoat (lihaa mm.) odottaa terassin +32 lämmössä pilaantumista ja noi koirat tulee kohta lasin läpi.

Pääsimme sitten kuitenkin viimein sisään ja tilattiin heti lukkoseppä paikalle (tulee huomenna) ja sitten uusimme lukot ja laitetaan "varasuunnitelma" myös käyntiin vastaisuuden varalta. Minä kun yleensä kiihdyn 0:sta 100:n todella nopeaan niin ehkä ei halua kuulla sitä enää uudelleen...

Summa summarum kaikki on nyt hyvin ja nakkikeitto porisee liedellä minulle ja Risto taitaa suunnitella jotain vähän enemmän Thaimaalaista keittoa itselleen -kunhan puuhiltaan joutaa...ollaan nimittäin metsästämässä saunan kiukaaseen vastuksia ja täällä Thaimaassa näyttäisi siltä että on ostettava koko kiuas kun varaosia ei saa... Suomesta täytynee tilata sitten vastukset kun uskoisin että jää vielä edullisemmaksi kun tämän YLELLISYYSLAITTEEN hinta täällä.

Kun olisi kunnon kamera niin välittyisi tämä eilisaamun tunnelma... keittiön ikkunasta kuvattu juuri ennen lenkille lähtöä 07.20.

Baro päivystää soffan selkänojalla :)