Kyllä täällä kelpaa olla taas! Ikävä vaan että niin monta päivää jo lomaa kulunut... Kotia ollaan saatu kalustettua ja verhotangot ripustettua ja olkkarin verhot paikalleen. Makita on laulanut ja reikiä syntynyt. Sähkömies Tikkanen juuri porasi reikää sähköjohdolle niin tippui iso pala seinää pois!

Skootterilla on ajettu tosi paljon ja mitä kummallisempia paikkoja löydetty! Ristoa kohdellaan täällä paikallisissa kyläkaupoissa ja baarissa kun vanhaa tuttua ikään, on sen parin kolmen päivän aikana kun me emme äidin kanssa olleet vielä täällä, tehnyt lähtemättömän vaikutuksen kaikkiin HEH.

Risto on löytänyt kantaravintolansakin, eli tosi viehättävä pieni paikka nimeltään Natta. Ei tarvitse lähteä ihan "isolle kirkolle saakka" syömään.

Olemme kyllä nautiskelleet kotiruoastakin, mm.jauheliha makaroonilaatikkoa oli isäntä tehnyt meille kun tulimme viime lauantaina. Ja hedelmiä ja mansikoitakin nam. Minä kun en ymmärrä näiden eksoottisempien ruokien päälle! Halpaa on ulkona syöminen kyllä.

Joulu täällä näkyy siinä että on kuusia koristeltuina tuolla kaupungilla ja joululaulut soi tavaratalossa. Itsehän eivät joulua vietä koska ovat Buddhismin (meneeköhän näin...) kannattajia.

Kotivakuutusmies kävi aamulla tässä ja ei ole kyllä hinnalla pilattuja nämä. Nopeasti arvioituna 200 neliötä + huonekalut yms. vakuutettuna ns. täysarvosta maksaa vuodessa n. 150 euroa. Oli suomalainen mies joka asunut täällä 8 vuotta.

Tällä kertaa en ole tutustunut juurikaan muihin eksoottisiin eläimiin kun jonkinsortin liskoon joka päästi ihan lähelleen jos olisin uskaltanut, olisin saanut jopa koskea.

2157491.jpg

Tässä meitin terassin uusi pöytä ja on Marimekkotabletitkin ;-)

2157493.jpg

Tällaiset tilattin myös heti ekana päivänä, yleensä nämä tiikkiset aurinkopetit on hirmu hintaiset mutta Winneriltä löytyi edukkaat

2157502.jpg

....ja meitin makkarin kaappeja

2157510.jpg

Sokerina pohjalla, uusi ihana sohva ja hiellä ja tuskalla ripustetut verhot!

2157506.jpg

Saunakin valmistuu vuoden vaihteeseen mennessä, näyttäisi olevan jopa höyrysaunakin vaihtoehtona

2157527.jpg

Saunan varustusta

2157497.jpg

Nam...

2157495.jpg

Tässä on yhden talon rakennustyömaalta kuva, siinä on kaverin eväät ja muu varustus! Ihana toi pehmolelu. Siinä se on koti muutamassa nyssäkässä.

2157494.jpg

Kyllä ne pojat osaa tuunata täälläkin autoja

2157581.jpg

Skootterilla ajeltiin vähän harhaan ja sellaista pikkuista hiekkatietä vaikka kuinka pitkälti mentiin ja maasto oli juuri sen oloista että olisi voinut norsu tulla mutkassa vastaan. Yhtäkkiä sieltä tuli tällainen järvi! Mistä lie johtuen vesi oli väriltään aivan kuin maitoa...