002-normal.jpg


001-normal.jpg

Näin se nyt sitten aika on rientänyt ja olemme muuttamassa toukokuussa takaisin Suomen kamaralle.... Melkoinen "kulttuurishokki" melkein 3 vuoden jälkeen jälleen edessä mutta elämä on muutosta. Opiskeluviisumimme päättyy syksyllä mutta koska vaatekaappimme sisältö on vain t-paitoja, shortseja ja toppeja niin pakko ottaa lähtö siihen milloin Suomessa EHKÄ on jo lumet lähteneet.

Kyllä voitte uskoa että taas puurran noiden koira-asioiden kanssa täällä. Vaikka kaikki Suomen osalta ok niin näyttää siltä että Thaimaalainen virkamiesbyrokratia haluaa pompottaa meitä urakalla vaikka kyseessä suomalaisen koiran paluu omistajansa kanssa suomeen. Eviran sivut selkeästi osoittaa mitä pitää olla hoidettuna ennen paluuta mutta hyvinkin voi olla että BKK lentokentän eläinyksikkö haluaa alkaa meitä pompottamaan. (Siitä kerron sitten kun saan sinne lähettämääni meiliin vastausta)  Kunpa osaisin joskus ottaa asian kerrallaan enkä yrittäisi hoitaa kaikkia yhtäaikaa!!!!      

Hah... Baropojan turkki oli päässyt hieman pitkäksi mutta onneksi lopputulos oli että koira näkyi karvojensa seasta

   001-normal.jpg

Lucalla vähän sama homma... Love at first bark hoiti homman

002-normal.jpg

                       

NYT SITTEN ON AIKA ALKAA AHMIA VIIMEISIÄKIN IHANIA ASIOITA TÄÄLTÄ JA VIETTÄÄ NIITÄ LOKOISIA PÄIVIÄ!

Tällä viikolla pääsemme osallistumaan Thaimaalais -Suomalaisiin häihin joissa en ole vielä vieraillutkaan.

Thaimaalaiset syntymäpäivät, uudenvuodenjuhlat ja jopa hautajaiset olen nyt käynyt ja täytyy sanoa että tässä maassa osataan juhlia ja jopa tuo hautausseremonia on kaunis ja iloisempi tapahtuma kun esim. Suomessa.

Olemme tavanneet paljon ihania ihmisiä niin paikallisia kun muitakin kansallisuuksia. Kielitaitoa on karttunut mukavasti ja ihan varmasti en päästä sitä rapistumaan. Thaimaalaisia ruokia olen opetellut syömään 2,5vuoden jälkeen täällä ja jotain osaan jopa valmistaakin!

Täällä Vuodatuksessa en ole blogia pahemmin päivitellyt kun kaikki vanhat kuvat tosiaan hävisi ja meni "maku".

ONNEKSI ON VIELÄ AIKAA

kirjoittaa tänne toivottavasti entistä muhkeampia ja kiinnostavia juttuja! Ja tosiaan jos joku teistä ihanista lukijoistani haluaa itse tulla lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa kokeilemaan itse millaista täällä on elämän meno niin otahan yhteyttä. Talomme on tottunut elämänmenoon nyt niin kauan että se haluaa sitä sisällensä meidänkin lähdettyä!

Talvisin terveisin täältä lämmöstä! ps. täällä takapihalla on helmikuun helteissä mukava grillailla  :))

005-normal.jpg

PS.Kommentointi oli suljettuna vahingossa ja nyt pitäisi taas toimia:)