Täällä näyttää että viestit ei jostain syystä mene perille...turhautuminen on aika lähellä!! Yritän vielä kolmannen kerran saada tätä viestiä lähtemään. Tukka lähtee päästä seuraavan kerran jos tämä kaikki häviää avaruuteen KÄÄÄÄKKKKKK.. Eli ollaan tosiaan oltu altaalla täällä auringossa ja  shoppailtu enemmän ja vähemmän! Tänäänkin mimmu (mun äiti) laitettiin tuk tuk kyytiin että saatiin kaikki tavarat tulemaan. Lamppuja ja pyyhkeitä, lakanoita, täkkejä ja työkalupakkeja yms... osteltiin. Tässä taas muutama kuva uusista hankinnioista jos sopii..

Tällaisen ihanan norsulampun toi henk.koht.Risto asensi (kytkin vaihdettiin kuvan jälkeen...eli ei oo toi kuvassa oleva musta möykky ;-))

 

Tällaisen ihanan taulun Mimmu osti meille tänne kotiin, tosin ei ole viel seinällä tässä!

Jee, nämä meidän jouluvalot on tietty "HIUKKA LIIAN VÄRITTÖMÄT" kaikkeen tähän yleiseen hössötykseen nähden, mutta jotain sentään.

Jos kaiken tämän kinkkuhössötyksen lomassa voisi kuvitella että nämä on herkkua? Tässä kuvaa paikallisen "Prisman" kaupasta, ja mielestäni niin erinomaisesta salaattitiskistä, josta saa ostaa pussiin tai rasiaan mitä haluaa. Kaikki on pilkottu tai raastettu ja on varmasti tuoreita.