Jo siitä taas vierähti tovi viimeisaimmästä kirjoituksesta... Ukkokultakin tuli Suomesta takaisin lokakuun alussa ja ehti juuri ja juuri nauttia Suomen vilpoisuudesta ennen lähtöään.Jotenkin sitä taisi itselle tulla jonkinsortin väsähdys ja saamattomuus kun tilanne (eli kolmen kuukauden yksinolo) täällä laukesi. Siinä ehkä syy?

Koulussa ehdin hänen suomessa oloaikanaan käydä kolme kurssia Thaikielen kirjoittamista ja lukemista mutta Riston takaisin tultua päätin siirtyä "puhepuolelle" takaisin hänen kanssaan. Antoisa uusi kurssi olikin ja siitä ollaan nyt kolmen viikon lomalla. Tentti meni upeesti tälläkertaa.... 93% 100%:sta tuloksena.

Kyllä se kummasti alkaa vääntyä tuo kieli kun sitä vaan uskaltaa puhua! Viimeaikoina olen omaksi hämmästykseksenikin ollut melko aktiivinen höpöttäjä:)

Nyt on ollut kelit täällä melko mukavat eli ei ihan tukahduttavia päiviä ole kun sillon tällön. Sadekausi ohi eli vesisateitakaan ei ole juuri luvassa.

Ystäviä Suomesta on täällä nyt paraikaa käymässä ja ovat vuokranneet talon tuosta läheltä. Tuliaisia tuli roppakaupalla... Maksamakkaraa, ruisleipää, juustoja, PIRKKA LIHAPIIRAKOITA (joihin mulla on aivan hirvee himo) yms. Seuraavat tulevatkin sitten jo tammikuun lopussa ja saadaan lisää. Helmikuussa, maaliskuussa ja huhtikuussakin on luvassa tänne tulijoita!

Joulukuuksi vaihtuu huomenna ja sitä ei jotenkin aina täällä muista. Kaupoissa on joulukoristeita ja joululaulut alkaa pikkuhiljaa sielläkin soida. Mutta KINKKU käytiin eilen tilaamassa ja sen pitäisi olla perinteinen oikea kinkku. 3.5kg sinappi/korppujauhokuorutteinen. Katsotaan sitten mitä se on! Jouluaattona sen käymme hakemassa kotiin. Laatikoita luulisin tekeväni ja rosollia yms. Olispa eka kerta kun itse teen.

KOIRUUDET ON TAAS HOTTISLOOKISSA ELI LYHYELLÄ KARVALLA

Kokeiltiin uutta trimmaajaa tälläkertaa ja kuulemma on sellainen joka kuninkaankin pikkupuudelit trimmaa... Ajattelin että varmaan hintakin on sen mukainen mutta eipä ollut! Kaksi koiraa kolme tuntia käsittelyssä ja korvakarvat nypittiin ja kynnet leikattiin niin hintaa tuli reilu 600 thb vaan. Sitten mentiin ensivisiitille ystävien Nallekoiraa katsomaan. Tutustuminen meni hienosti vaikka Nalle kyllä varmaan ihmetteli että mitävarten kaksi yhtä vastaan?

Baro liuhuletissään taksissa menossa trimmiin. Tälle koiralle yksi tähtihetkiä on kun pääsee auton kyytiin!!!!

ja siinä sitten hienosti trimmatut koiruudet Tuk Tuk kyydissä. Lucalla tukka hulmuaa ja kielikin meinaa tippua suusta

Baro yrittää saada selvää mainostekstistä

Baro, Luca ja Nalleihanainen

viinillä odotellessa koirien trimmin valmistumista....

 

SYNTTÄRIJUHLAT 29.11.

Eilen juhlittiin Riston syntymäpäiviä kaveriporukalla ravintola Enjoyssa. Ihan maailman parhaat pizzat on heillä ja juomakaan ei loppunut kesken. Synttärikakusta ja kuohareista kiitos isännille!

sankari saa aloittaa :)

Juhlavieraita. Harmi etten ottanut kuvaa yhdestäkään pizzasta niin olisitten näheet millaiset luomukset ne oli!Jotain tärkeää Aki tossa varmaan kertoo kun kaikki seuraa niin tarkkana ja vakavana

LOPPUKEVENNYS:

Hiltonin edessä pikkukujalla ravintola kutsuvasti houkuttelee asiakkaita

...jotta kielitaidotonkaan ei jää täällä ilman ruokaa