Perjantai ja siivouspäivä. Totesin aamulla että ei riitä että pistää läpivedon ja villakoirat katoaisivat vaan piti tarttua itseasiaan!

Ensin aamulla "pakolliset" Wii-treenit. Olen nyt hurahtanut tohon laitteeseen ja kun mulla on siihen Fittness -levyjä ja kaikenmaailman hauskoja pelejä niin siinähän sitä hupsahti sievoinen aika aamulla ja tota kuntoilua olen sillä koittanut nyt tehdä vähintään joka toinen päivä. On se vaan hauska laite.  Tosin toi meidän Luca-koira joka tunnistaa tv:stä kaikki hahmot jotka on eläimiä ja ryntää sitten tietenkin siihen ruudun eteen haukkumaan tai vinkumaan, huomasi että Wii:ssä mamma juoksee ja pyöräilee "koirien ja kissojen"kanssa (eli piirroshahmoelukoita) ja nekin se siitä mielsi elukoiksi ja täällä oli semmoinen meteli että huh!

Verhot tiukasti eteen ettei naapurit ihmettele itteensä soikeeksi että mitä se hullu suomalainen tuolla huitoo ja hyppii ja punnertaa...

Sitten kävin hakemassa 8kpl verhoja ja yhden pöytäliinan ompelijalta jonne vein ne lyhennettäväksi tuossa pari päivää sitten. Melkein hienosti oli rouva ymmärtänyt siellä että kaikki ommellaan samaan pituuteen kun siinä "malliverhossa" jonka itse neulasin... NOOOOO mitäs pienistä, ne jää soffan tai muun kalustuksen taakse piiloon kumminkin. Ei vaan... yhdet valoverhotyyppiset oli tehnyt liian lyhyiksi ja ne todella jää piiloon:)  

Olin myös lähes liikuttunut että olivat ymmärtäneet vaihtaa langan väriä aina sen mukaan mikä on verhon väri kunnes sitten ripustelin niitä ikkunaan ja kaakaonruskeissa vehoissa oli toisessa sävy sävyyn lanka mutta toisessa on sitten semmoinen tosissaankin musta lanka ollut käytössä, NOOH eihän se mitään haittaa! 480 thb otti siitä työstä ja sehän ei ole kun semmonen reilu kymppieuroa joten niellään se musta lanka ja ne yhdet vähän lyhyet verhot!

Huomisen ajattelin pyhittää kouluhommille ja tehdä läksyt pois. Nyt on niin kummallisia säännön poikkeuksen poikkeuksen poikkeuksia taidan olla jälleen kerran melko hukassa. No hymyillään vaan ja sanotaan että "mai bphen rai". Ja varmaan saunan lämmitän taasen....

Ensiviikolla meinaan hoitaa pois viimeinkin tuon ajokorttiasian! Eli pakko saada thai-kortit sekä autolle että moottoripyörälle nyt. Täällähän toki poliisi tulkitsee vähän oman maun mukaan noita kortteja mitkä kelpaa ja mitkä ei, mutta kun on ollut täällä yli 3kk pitäisi olla paikalliset kortit. Edes kansainvälinen ei käy.

Jos joku onnettomuus sattuu niin vakuutus ei välttämättä korvaa mitään jos ei ole ko. kortteja.

Tätä "leskeyttä" on täällä nyt jatkunut pari viikkoa ja monta on vielä edessä mutta kyllä se sujuu päivä kerrallaan. Onneksi täällä on paljon paikkoja joihin en ole vielä tutustunut niin sitten niitä koluan jos aika käy pitkäksi.

ja iloa tuottaa myös tomaattiviljelyn jälkeen nämä Chilit joista yksi jo punainen:) Täytyy varmaan kehitellä joku tulikeittoresepti!