Eli kun täällä on ensi viikonloppuna ASEAN summit -iso huippukokous niin turvallisuusasiat täällä nyt sitten aiheuttaa kaikenlaista. Eli ajoneuvoihin pitää hommata erilliset tarrat jotta sitten pääsee liikkumaan tarkastuspisteiden läpi. Eli on pitänyt hakea etukäteen semmoset sitten.  Nyt jo pari päivää on meidänkin tiellä ollut tällainen pysäytyspaikka jossa monta sotilasta päivystää ja tarkastaa autoja ainakin. Minua mopolla ei ole vielä ainakaan pysäytetty.

Sitten luin Hua Hin Observerista aika käsittämättömiä ja kamaliakin juttuja mitä vielä saattaa ilmentyä tämän tiimoilta.... ensin mietin että onkohan nää vaan juttuja ja vitsejä mutta kyllä ne ihan sanomalehden etusivulla seisoivat. Lievimpinä niistä (vapaasti käännettynä muutamia lainauksia siitä) että jos olet pukeutunut punaiseen T-paitaan niin se saatetaan sinulta ottaa pois ja tämä ilmeisesti juontuu siitä kun täällähän on nämä "punaiset" se toinen lahko joka viime joulukuussa oli siellä lentokentällä mielenosoitusta pitämässä. Mutta tätä en tajua... että myös saattaa tulla ongelmia mikäli PIDÄT SUKKIA SANDAALIEN KANSSA.... en tajua???? 

Muutta kamalinta tässä on se että on kaavailtu että ehkä jopa lemmikit pitäisi rekisteröidä (ilmeisesti sellaiset joiden kanssa menee kaupunkiin tai jos asuu lähellä ja ne on vapaana) ja tarkoittanee kissoja ja koiria. SILLÄ jotkut nyt sitten on keksinyt että kissjoja ja koiria voi käyttää itsemurhapommittajina  kun niille syöttää snacksin kanssa jotain räjähdettä niin sitten voi langattomalla laukaisimella aktivoida kaulapannassa olevan nallin ja eläin sitten räjähtää taivaan tuuliin!!! aivan sairasta... ja nyt sitten on kai kaduilta jossain jo löytynyt tällaisia koekaniineita raatoina siis joihin on kokeiltu toimivuutta koska on perustettu sellainen online nettisivusto johon jokaisen joka näkee tällaisen raadon, pitää se ilmoittaa.  Viranomaiset pelkäävät että sama saattaa levitä myös norsujen kohdalle, eli niitä käytettäisiin pommeina ja siksi on nyt muutamille elefanttifarmeille palkattu vartijoita että sellaista ei pääsisi tapahtumaan. Voi jessus tätä....

Onneksi olen sittenkin kotona jo kun tuo kokous on! Mitä vielä vaan voivat keksiä.... Tämähän piti pitää alunperin Phuketissa nyt tällä kertaa mutta siellä onkin juuri samaa aikaa jotkut festivaalit -olisiko ollut peräti vegetarian -festarit tai jotain. HEH ilmeisesti on isompi tapahtuma kun tuo SUMMIT... Ja viimeksi kun pidettiin Pattayalla niin siellähän tuli valtavasti mielenosoituksia ja mellakoita että nehän jouduttiin sitten keskeyttämään ja silmäätekevät kuskattiin nopeasti sieltä pois. Nyt sitten on täällä Hua Hinissä ja Cha Amissa tällä kertaa.