Hyvää Loppiaista kaikille! Täällä keitellään hernekeittoa perinteisesti :)

Kinkkuhöysteet saatiin kaverilta ja kyllä tulee hyvää... Eilen oli viimeinen koulupäivä ennen maanantain tenttiä. SItten alkaa kahden viikon hyvin ansaittu loma! Koulusta kun tultiin kotiinpäin niin pysähdyttiin siihen tien laitaan lähellä keskustaa ja yhtäkkiä Risto ihmetteli että mikä siellä nurmikossa "suhisee ja kahisee" No siellä oli Phyton käärme joka oli arviolta neljä metriä pitkä ja Riston hauberin paksuinen otus HUHHHUH.

En ole niin isoa kärmestä täällä vielä nähnytkään ja oikeesti alkoi ihan päätä särkeä kun ajattelikin että se mateli tyynen rauhallisesti siitä ihan meidän jalkojen vierestä. Niin kauan kun se liikkui (näkyi vaan osia siitä heinikosta aina) niin tuntui että homma ok ja se välillä nosti päätänsäkin niin näki missä se meni. Mutta kun yhtäkkiä lakkasi liikkumasta eikä mitään hajua missä pää menee niin sitten alkoi ahistaa urakalla!

Täällä on tuonne pusikkoon jonnekin syntynyt kissanpentuja ja ne onnettomat rääpäleet jollain kummalla pääsee meidän pihalle aidoista huolimatta! Eilen sitten semmonen pikkunen oli tossa sähisemässä ja koirat hulluuden partaalla! Otin Hello Kittyn ja vein sen vartijalle ja sanoin että vie pois... No olihan se sama kissa sitten aamulla taas passipaikalla tuossa terassin tuolilla! Koirat sai taas hyperventilaatiokohtauksen ja kissa sähisi kun viimeistä päivää -olin varma että repii kohta silmät näiltä päästä. Rohkelikkona sitten Kitty kainaloon ja portista ulos... sydän itkee verta näiden "tapausten" kanssa mutta kun ei voi pelastaa/ottaa niitä niin ei voi!!! Tässä pätee se lause että: Poissa silmistä, poissa mielestä.

Tänään saatiin "yllätysvieraita" :) Suomalaiset Katja ja Teijo kera kolmen neitokaisen! Terveisiä vaan sinne muutaman kilometrin päähän

Sää on tänään täällä ollut jotenkin ihmeellinen... melko painostava ja kuuma mutta lähes pilvinen koko päivän. Ajattelin että ukkonen vielä tulee mutta ei ainakaan vielä ole tullut.

Huomenna perjantaina TAAS kerran tulee "Bangkokin insinöörit" käymään kun ostettiin tuossa ennen joulua uusi jääkaappipakastin ja siitä pitäisi saada juomavettä ja jääpaloja ovessa olevasta "hanasta" mutta kun ei toiminut niin täällä kävi ainakin kolme eri kertaa porukkaa ihmettelemässä sitä  LG:ltä ja viimein tämä viimoisin sanoi että yksi suodattimista on viallinen ja sitä nyt ovat tässä tilailleet pari viikkoa... Katsotaan miten käy. Niin tosiaan meillä on myös sellainen suodatinjärjestelmä jonka pitäisi sallia juoda tuota hanavettä! Ei olla päästy vielä siis testaamaan...

Ja pitäisi saada puuseppä rakentamaan kaappi sen jääkaapin ympärille johon sitten noi suodattimet menee piiloon ja saan samalla siivouskaapin siihen!

tässä sen Phytonin häntäpäätä...

tällainen jääkaappi/pakastin tuli ja siitä tosiaan vasemmalla näkyvien suodattimien kautta pitäisi hanavesi olla juomakelpoista... katsotaan! Ihan siisti tulee kun saadaan siihen kaapisto ympärille:)