Jo on tammikuukin hyvällä vauhdilla menossa....

Lauantaina oltiin "taas" Grand Sportissa humpalla... Frederik esiintyi siellä siis ja kyllä jaksaa aikamies heilua ja pakko tunnustaa että hattua nostan sille miten yleisönsä ottaa! Ja lienen turha edes kertoa että karaokeakin laulettiin ja taas miehet tanssitin! Ne varmaan alkaa kohta pelkäämään että tulen joka lauantai niitä kiusaamaan  Ilta aloitettiin ihanien uusien ystäviemme Katjan ja Teijon luota grillaillen ja viiniä siemaillen. Hiiligrilli täällä tuppaa olemaan hieman haasteellinen mutta valtuutettu grillimestari Risto hoiti homman kotiin ja ruoka oli taivaallista! Teijon marinoinnit oli onnistuneet nappiin. Pientä "keilaamista" vielä sitten poolilla niin ilta oli avattu hienosti. On muuten jännä miten hauskaa oli kun pallolla yritettiin kaataa vesipulloista tehtyjä keiloja! Tuli semmonen kilpailuvietti kyllä jokaiselle että oksat pois.

Tänään oltiin aamusta heti liikenteessä kun yhdeksältä oli koirille varattu karvanleikkuuaika tuolla Hua Hin Veterinary Hospitalissa. Pojat oli niin ulalla kun heidät sinne vietiin että Luca tärisi kun haavanlehti... Yritin tarjota kuonokoppaa heille että laittavat Barolle kun se alkaa välillä pullikoimaan kun leikataan/kammataan ja yrittää purra. No siihen tuli sitten eläinlääkäri (!) ja sanoi että ei he mitään kuonokoppaa ota vaan jos meinaa purra niin hän antaa sitten rauhottavan piikin!!!  -siinävaiheessa mä ajattelin että jaahas näinkö oli viisautta tulla tänne! No on se Suomessa aina sujunut tavalla tai toisella eikä mitään piikkejä ole tarvittu.

Kolme tuntia sitten kesti trimmaus  ja Riston kanssa mentiin sillä aikaa aamiaiselle ja muutenkin käppäiltiin sitten ympäriinsä ja kun mentiin hakemaan kavereita niin olivat NIIN hienoja ja tuoksuvat melko reippaasti jollekin "hyvälle hajulle" -vähän kun Baby talkin tuoksu- että lähes päänsäryn saa!  Hinta ei ollut päätä huimaava... noin seitsemän euroa / koira kun Suomessa olen maksanut 50-70 euroa/koira.

Jess keskiviikkona saadaan viimein sitten niitä lihiksiä ja karjalanpiirakoita sekä ruislimppua!!!

Luca uudessa lyhyessä lookissa

 

ja Baro :D

ja tässä nämä lauantain grilliherkut! Voi että oli hyviä ja isännät olivat nähneet kovasti vaivaa kun näin hienoja vartaita olivat tehneet.